|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomen pritožbe glede vrtca
19.5.2006 12:22:04   
dana
Ker sem vsa na trnih ali bomo dobili vrtec ali ne, že malo v mislih snujem tudi pritožbo. Se pa sprašujem, če ima sploh kakšen pomen pritožba. Tako ali tako najbrž nič en dosežeš, če je sprejetih toliko otrok, kot jih je lahko v skupini.

Zdaj me pa zanima, če je katera od vas kaj dosegla če se je pritožila ?

lp dana 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pomen pritožbe glede vrtca
19.5.2006 12:23:21   
Anonimen
Imam kolegico v Moravčah, pa ni nič dosegla. Sina je morala voziti v Domžale. user posted image

(odgovor članu dana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
19.5.2006 13:00:17   
Geja
No, moji kolegici pa je uspelo ! user posted image  v Domžalah in sicer lansko leto !

Jaz sem tudi dobila zavrnjeno, ampak se nisem pritožila, ker se mi letos še ne mudi. Naš Nejc je namreč v privat varstvu... ampak drugo leto, bomo pa nujno rabili vrtec user posted image user posted image

čau,čau
Geja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.5.2006 13:10:21   
dana
Saj meni bi še bolj pasalo če bi ga lahko v Domžale vozila, sam kaj ko sem od tam dobila že tri zavrnjene vloge, ker pač nismo iz domžalske občine (to je menda glavni vzrok).

Se bo že moralo kaj najti, če bomo zavrnjeni.

dana 

(odgovor članu Geja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.5.2006 11:50:05   
Katrin
Tudi jaz poznam eno, ki ji je s pritožbo uspelo (Domžale). Danes sem jo poslala tudi sama (Ljubljana), saj vrtec nujno potrebujemo !!! Izgubiti nimam kaj...

Lp user posted image user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?