|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomagajte miiii!!!
11.10.2004 19:11:59   
Anonimen
Sploh ne vem, kako naj se lotim težave brez da bi vam preveč dolgovezila.Pa vseeno potrebujem vašo pomoč.

Na začetku avgusta sem prenehala z jemanjem KT, ker sva z dragim začela razmišljati o pikici.Ker je najboljše počakati vsaj 3 mesece, sva v tem času vsakič pazila, da ni ušlo noter.
Ker sem imela pred jemanjem KT precej dolge cikluse, je do prve M od konca jemanja KT pa do naslednje minilo kar 43 dni.M je bila normalna, v zame normalnem obsegu (bolj šibka,traja 5 dni).To tu je vse še ok.
Kasneje sem imela kar močno ovulacijo 18 dni po prvem dnevu zadnje M(zelo sem čutila jajčnike,veliko prozorne sluzi...).Pred tem sva:sloncek: 3 dni pred ovulacijo in šele 4 dni po tem.Ravno zato ker paziva mu v tistih najbolj kritičnih dnevih nisem pustila blizu.;)
Ker pa je ciklus kar dolg in se verjetno zaradi prenehanja jemanja KT še ni čisto uredil, sem po 31 dnevih od zadnje M vseeno naredila test in je bil negativen.Potem pa sem 2 dni kasneje dobila M; to je bilo 7.10(torej po 33 dnevih od prvega dne zadnje M).Do tukaj bi tudi bilo še vse OK, če nebi bila krvavitev tako zelo šibka, oz. je sploh ni.Prvi dan sem jo dobila popoldan in je je bilo zelo malo, naslednji dan je bilo tudi podobno (praktično nič je ni bilo), sedaj pa jo je že tri dni sploh ni.Ko grem na wc je na papirju mogoče opaziti rahlo sled krvi,katere verjetno nebi niti opazila, če nebi mislila da pač imam M.In tudi precej močno me zbada po spodnjem delu trebuha (najbolj na strani desnega jajčnika), čeprav do sedaj še nikoli nisem imela nikakršnih težav in bolečin ob M.
Sploh nisem pomislila, da bi lahko bila noseča, da bi to lahko bila le vgnezditvena krvavitev, če nebi tega danes omenila v službi in sta mi dve sodelavki kot iz topa izstreljili, da nisem slučajno noseča.
Prebrala sem tudi, da se rahla krvavitev pojavi v teku prvega meseca nosečnosti, na mestu, kjer se zarodek vgnezdi in da čas krvavitve ustreza času pričakovane M.In da se to zna velikokrat zamenjati za normalno M.
In zakaj delam tako paniko?Ker sva z dragim ravno razmišljala, da bi še vseeno počakala še kakšno leto z :duda: in da bi spet začela jemati KT.In da najprej le končam faks in šele potem.In sedaj sem v totalni paniki, kaj če sem noseča?

Vem, da je to na zeloo dolgo, zato vas prosim, da mi odgovorite tiste, ki imate podobne ali enake izkušnje.Povejte mi, kdaj naj spet naredim test da bo 100 % pravilen, glede na to, da sem ga naredila pred 1 tednom in je bil neg, dva dni kasneje pa se je začelo vse to z M, ki je pravzaprav skoraj ni.

Hvala za vse vaše odgovore in vaš trud, ker sem jaz trenutno res vsa iz sebe.

Srček
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pomagajte miiii!!!
12.10.2004 8:35:00   
SIJA
;)Srček,
čisto na kratko, bi ti rada zaželela, da se ti obrne na željeno.
Vseeno, pa veš danes težko najdeš primeren čas za dojenčka in nosečnost.(FAKS, ZAČETEK SLUŽBE-PRIPRAVNIŠTVO, MOŽNOST pridobitve in zadržanja DOBRE SLUŽBE in pomožnosti čakanje na delovno razmerje za nedoločen čas, biološka leta, gradnja hiše,....)
Primer sodelavke, ki je zanosila nenačrtovano sredi delovnega razmerja za določen čas pove, da kljub nesigurnem položaju, vidi zelo veliko življenjsko pozitivnih plati in ugotavlja, da res ni najprimernejšega časa kdaj imeti otroka.

Srečno :metulj:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pomagajte miiii!!!
12.10.2004 8:53:33   
pravljica
srček...sija ima prav...

ne vem kdaj boš našla pravi čas za bebico...če si biološko in psihično pripravljena, ne okrevaj!

jaz sem že naredila napako, ki jo skušam sedaj popraviti in upam da mi bo uspelo...

na kratko: prvo pupiko sem dobila takoj po maturi...pol pa faks in vse ostalo v zvezi s tem - ni blo nobene ovire!!! še enkrat bi naredila isto...

po diplomi sem dobila lepo službo, a za določen čas...nenačrtovano sem zanosila in ker imam možnost dobit v kratkem za nedoločen čas, sem šla delat splav (junija letos)...torej ZARADI SLUŽBE! jao meni...

zdaj sem se pa odločla da me ne briga več služba in nič, ker si želim še eno pikico in to čimprej...pa mam občutek da glih zato zdaj ne bo šlo, in bi se najraje požrla...

torej, pikica ti za faks ne bo ovira, kvečjemu še večja motivacija...

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pomagajte miiii!!!
12.10.2004 9:59:08   
Anonimen
Se bojim, da se nismo ravno najbolje razumele.Stara sem 25 let,zelo si želim otroka in ne delam drugega kot gledam okoli sebe same vozičke in povsod gledam samo otroke, je le to, da imam pred sabo še dve leti faksa in bi ga rada na vsak način končala.Sprašujem se namreč, kako bi to zmogla, saj nimam v bližini popolnoma nikogar, ki bi lahko pazil na otroka.Samo zato sva želela počakati samo še do naslednjega poletja da zanosim in da rodim kot absolventka.Takrat bi bilo verjetno lažje.
Zato me zanimajo izkušnje tistih, ki so imele vgnezditveno krvavitev (morda so jo zamenjale za M) in so bile v resnici noseče.Kako je ta krvavitev zgledala, v kakšnem obsegu, kako dolgo je trajala in kdaj so ugotovile, da so pravzaprav noseče?Koliko časa po tem naj bi test pokazal ali sem ali nisem?
Hvala, Srček

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pomagajte miiii!!!
12.10.2004 10:34:51   
špelin@
Najzanesljiveje boš izvedela, če greš lepo v laboratorij, kjer plačaš tistih nekaj sto tolarčkov, daš malo krvi in počakaš na rezultat. Krvni test je bistveno zanesljivejši od urinskega!

:angel:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

karmyka

Imamo Leo in Teo pričakujemo še enega novorojenčka ne vemo še spola, katero ime bi najbolj pasalo k tema dvema imenoma po vaši presoji??

(77%)

(23%)

Število vseh glasov: 296

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!