*
|
Ojla! Nekaj me tare, ni mi jasno…mogoče še kakšna s takšnim ne problemom, pač pa kaj vem… Rada bi razumela mojga srčka. Vem kdaj je hud, vesel, lačen, pokakan, žejen, zaspan, zadovoljen…ne razumem pa nečesa. Začelo se je pred dobrim mesecem nazaj…bila sem utrujena, med dojenjem ponoči zaspala kot top…med drugim dojenjem tudi…in od takrat dalje miško hoče spati pri meni. Tole pa poteka takole: Najprej se kopava in sicer skupaj, ker če se sam kopa ni zadovoljen..moram biti z njim v bani, takrat uživa in se igra z igračkami ter pojeva vedno zraven. Ker jaz nimam posluha, mi na srečo Nejček pomaga..heheh. Potem ko se urediva v pižamco itd…se podojiva ali mu dam flaško z rižekom in seveda obvezno se obrne k meni(dojiva se ali je vedno leže na moji postelji), se zvije kot polžek in ga moram celega objeti, da lepo zaspi…zaspi v minutki ali pa traja včasih malo dlje. Med dojenjem ali ko papca flaško, mi dvakrat ali trikrat da svojo rokico na moj obrazek, da mu dam par poljubčkov na rokico, kot nekakšen ritual… No in se začne..ga položim v posteljico spečega seveda, čez 3/4ure se zbudi, moram k njemu, dudo v usta in me objema okoli vratu…ponavadi ga moram vzeti iz posteljice, ga položiti na svojo posteljo, da me polupčka in jaz njega ter me tako zelo trdo stiska okoli vratu in se zvija k meni, da imam občutek, da želi v mene zlesti. Vem, da ga ni strah, ker ne jokca, kadar se prestraši jokca na svoj način. Nasploh malo jokca, je zelo priden, podnevi se sam igra..itd..no sem zašla iz teme…naj nadaljujem… Kadar je treba spančkati, je zelo nežen in me boža po obrazu, ko se igrava pa je grob. Okoli devete ure grem ponavadi spat in seveda grem zelo zelo tiho…pa je takoj buden in čaka, da ga vzamem v posteljo. Na koncu popustim, ker sva se z tem bojevala tudi po tri ure in še ni spal. In tako spiva celo noč. Sem skušala med spanjem, sredi noči ga položiti v njegovo posteljico, ki je 20cm oddaljena od moje, pa ni šans..takoj se prebudi in hoče v mojo posteljo. Še preden ga položim k meni zaspi na rokah…saj pravim v sekundi zaspi ampak v moji postelji. Jaz krasno spim ko je zraven mene, on očitno tudi…ampak zakaj ne bi bolj komot spančkal, če že ima posteljico recimo..in zakaj se tako carta??? Ne razumem, ne verjamem da mu manjka ljubezni, ker se ukvarjam nonstop z njim..vse kar delam, delam z njim za njega in zase. Podnevi tudi moram z njim v mojo posteljo, da se podojiva in da zaspi…brez mene ne zaspi. Zjutraj pa ko vidi, da sem odprla oči, me tako stiska spet..okoli vratu in me lupčka, kot da se nisva celo noč cartala… Ne razumem…vem da je cartek razcartan, pa vseeno..zakaj se takoj prebudi, kot da me pogreša? Vse to mene ne moti, samo rada bi razčlenila vse to, da vem ali lahko še kaj naredim zanj. Pa še to..dojiva se tudi še vedno na dve uri, ponoči na tri..proti jutri pa skoraj na urco???? To mi tudi ni jasno, zakaj je tak ziznik… Poje vse kar dobi npr. celo hipp kašico…to je 190ml..in še podojim ga…to je en obrok..ko mala uš je..ehheheh! Sam da je zdrav… Se kateri svita, zakaj takšno cartanje in zakaj spanje pri meni? Hvala za odgovore!
|