|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomagajte mi razumeti
17.5.2007 11:37:51   
loreti
Sama ne morem več, bolj kot premišljujem slbš je. S partnerjem se sicer kar uredu zastopva sam zadnje čase ima take čudne da ga res ne znam razumeti. Sem mati dveh otrok starih tri pa pol ter eno in pol in vse je na meni. S tem mislim varstvo, prehrana, igra,...res vse sam enostavno ne zmorem več. Z decembrm sm začela delat zarad sebe in zarad finančnega stanja a partner še vedno ne dojema, da nisem na voljo za varstvo saj sm vendar v službi. Tud on dela sam je veliko več doma kot jst, najbl me moti ko od mene zahteva da vozim otroka v varstvo takrat ko je on doma in ko mu razlagam, da je to njegova dolžnost je vse narobe in se spreva tako, da na konc peljem otroka k moji mami. Se pa ful neumno počutm k sta moja otroka v varstvu pa sj se mata ful lepo pri babici sam to ni fer ne do otrok ne do babi, in mislm da bo kmal počl sj vejo vsi da je on lepo doma in lenari. Nkol k je doma ne naredi ničesar edin če mu pač rečem da bi blo dobr če bi mal pospravu pol mogoč še kj naredi drgač pa ne premakne riti. Res me zelo jezi in ne morm več razmišljat kako nj mu dopovem da je delo doma od obeh in ne samo moje. Njegova razlaga je taka, da ko je frej je frej zato da počiva, jst pa še tist dan k sm frej mam tako bajto da lahko cel dan sam pospravljam pa perem ker med tednom ne utegnem, delam cel dan sicer deljen sam tiste par ur k jih mam jih pa posvetm tamalimdvem, da se mal igramo se pogovarjamo, sm z njima 100%. Zdj me skrbi še varstvo, ker moja mami ne bo mogla več in bom mogla z junijm iskat varstvo pa pojma nimam kje ga bom našla pa še dovol drago je to privat varstvo. Mi lahko katera pove okvirno ceno popoldanskega varstva?
Kaj bi ve nardile v mojem primeru glede vastva takrat ko je on doma? Dons sm zjutri vstala in zrihtala tamaledva  (punčka hodi v vrtc) on pa je lepo spal naprej ker je dons frej in ko sm ga poklicala nj vstane saj bo mali pri njem in je bil že budn se je začel dret, da kaj mislm če morjo zdj vsi vstat ker grem jst v službo in tamala v vrtc? Ne razumem sj je bila ura že pol osmih in to res ni tako zgodaj pa še ne gre mi v glavo kaj hudiča pričakuje da bo leto in pol star otrok sam v dnevni se igral toliko časa da se bo njegov leni očka naspal?!!Ma ne vem no, kva mu je sj prej ni bil tak zdj zadnje čase kakšna dva mesca je pa neznosno in res se mi ne da več razmišlat kaj bom z varstvom. Predlagajte mi kaj prosim!!HVALA!

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 17.5.2007 21:03:18 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: POMAGAJTE MI RAZUMETI
17.5.2007 11:41:31   
maruškaŠ
A prej je pa vedno on paziln a mala dva, enakovredno sodeloval pri gospodinjskih opravilih. Kaj od tega (prej ni bil takšen) se je začelo pred cca 2 meseci?

K jst mislim, da imata tuki en ornk problem, k vprašanje kolk ga bosta lahko rešila. Jaz mislim, da je on pač tip moškega, ki verjame, da je ženska zato, da doma vse ponaredi. Če se motim pa povej.

Jaz ne bi prenašala tega.

(odgovor članu loreti)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.5.2007 11:46:55   
Anonimen
Ampak čudno,če je prej bilo v redu zdaj pa naenkrat dva meseca več ne.Po tem je tukaj drug problem.Da bi moj bil doma otrok pa v varstvu adijo.Ne razumem sploh takšnega človeka.user posted image user posted image Pogovori se z njim povej mu kaj ti ne paše kaj ni v redu pa boš videla kaj bo rekel.Kakšen očka je to,da doma lenari otroka pa ima v varstvu???Jaz bi mu direkt povedala.

(odgovor članu maruškaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
17.5.2007 11:48:29   
madela
Jaz mislim,da mu ti kar lepo pomagaš in ga vzpodbujaš pri tej njegovi lenobi. Če hoče met fraj,naj on sam poskrbi za otroka in ju pelje v varstvo. Kaj al še tega ne zmoreuser posted image
Je pa problem sigurno že stari,ker do tega ni prišlo čez noč,sam prej nisi tako gledala na to,ker si bila pač doma. Moj nasvet:NE PODPIRAJ GA! Zjutraj se obleči za v službo dedca zbudi in mu povej,da greš,pa da naj še tamalo pelje v vrtec in pojdi vstran preden bo lahko začel težit. Pusti ga naj se sam znajde.

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.5.2007 11:50:03   
loreti
Prej sm bla jst doma in sm mela itak dost časa vse naredit tko da prej tega nism nkol opazla zdj me pa zelo moti, ker sama ne zmorem vsega sploh mi pa ni sprejemljivo da vozim otroka v varstvo, če je on doma. Prej je hodu z nami na sprehode in tako ne vem no ni se mi zdel tako len, zdj pa bi on kr skoz počival pa nč delal doma, tud vn jih nkol ne pele mogoč pred bajto sam tam itak nimata kj delat. Kva pa nj nardim, da bo drgač oz. kako nj rešm problem k nočem in ne morm tko živet?

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.5.2007 11:55:21   
Anonimen
Ja pogovori se z njim.Drugo ti ne preostane.Drugače pa kot ti je že ena omenila.Zjutraj se zrihtaj ga zbudi in reči da greš naj zrihta maladva.In adijo pa pojdi.Bo že moral takrat.Drugo mu ne preostane.

(odgovor članu loreti)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
17.5.2007 11:57:15   
Tula
Živijo!
Eno vprašanje imam zate: kaj pa bi tale tvoj lenuh naredil, če bi ti otroka enostavno pustila doma in šla, kamor pač moraš?
Priporočam ti, da končno udariš po mizi in narediš red, ali pa "udariš" tipa in ga spakiraš pred vrata. A imaš kaj od njega? Pa otroka? Ga kaj upoštevata?

Ženskica, napravi nekaj zase in mu pokaži, da imaš "jajca"!

Pa lep pozdrav.

Tia 26.11.2002
Lea 16.7.2005
Matija 11.11.2009

(odgovor članu loreti)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.5.2007 12:00:55   
loreti
To bi jst  že naredila, da bi vidla njegovo reakcijo sam kaj ko se mi maledva smilta, mali že itak ful joka k ga pustim doma , mala pa noče v vrtc če je ne peljem jst, nimam srca da bi trpela tamaledva zarad tega ker se z njim ne zman zment. Ne vem kva bom a vseeno hvala vam za nasvete. Se bom probala dons pogovorit z njim pa bom vidla kaj bom dosegla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Pomagajte mi razumeti
17.5.2007 12:04:12   
Anonimen
user posted image user posted image ržim pesti,da ga sreča pametuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 17.5.2007 21:03:45 >

(odgovor članu loreti)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
17.5.2007 12:07:39   
kalbo
Kaj za hudiča pa še čakaš. Zjutraj ga brcni v rit al pa eno vedro mrzle vode nanga zlij. Gnoj leni. Pa leni smo vsi pomalo, da pa lastnega otroka ne moreš spedenat je pa gnilo.

(odgovor članu loreti)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.5.2007 12:26:27   
mika
Zjutraj ga brcni v rit al pa eno vedro mrzle vode nanga zlij. Gnoj leni.

ravno to sem hotla napisat.
predvidevam, da si ga že neštetokrat prosila, naj ti pomaga, pa noče. tako, da moraš nekaj naredit. prva je tale z vredo mrzle vode, to ga bo ziher takoj zbudilo. brez pogojev mu povej, kaj so njegove naloge, napiši mu na list, ker bo drugače pozabil. če pa bo še vedno vztrajal pri svojem, pa ga naženi. kaj pa boš s takim tipom? a ti on sploh v čem pomaga???

mater milo, moj hodi v dve službi, pa ga za nič ne rabim prosit. zvečer ko pride domov, prevzame hčerko, da se jaz lahko učim, zloži posodo v stroj al ga sprazni. če me ni doma na redi večerjo za vse........... kaj takega ko dela tvoj, mu na misel ne pride.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.5.2007 12:38:20   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Pa leni smo vsi pomalo, da pa lastnega otroka ne moreš spedenat je pa gnilo.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.5.2007 12:40:00   
Rožica I
Otroke vpiši v vrtec. Tako ju ne bo nikoli (med tednom, seveda) rabil pazit nekje do cca 15h. Morda bo po prvih položnicah iz vrtca drugače razmišljal?!
Prej mu pa, seveda, povej kaj boš naredila, da ne bo potem imel izgovorov, da ni bil seznanjen z vpisom v vrtec.

ROŽICA

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.5.2007 12:42:47   
poška
malo predolgo si ga podpirala v lenobi, zdaj boš pa potrebovala nekaj časa, da mu to pojasniš. najbolje takoj in za vsako malenkost, enkrat mu bo že jasno.

če bi meni moj rekel, da bo doma, otrok pa v varstvu pri babici bi ga tako grdo pogledala, da bi ga minilo za vse večne čase. pa je veliko doma čez teden in prevzame tudi vsako bolniško za otroke. res pa je, da sem ga trenirala kar nekaj časa user posted image .
vsakič, ko ti kaj ni OK reagiraj takoj!

pa z Rozico I se strinjam - oba otroka vpiši v vrtec

< Sporočilo je popravil poška -- 17.5.2007 12:44:35 >

ko ko ko ko daaaak

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.5.2007 13:06:58   
Tonchka
Tvoj dragi je ena navadna lenčina in egoist brez občutka dolžnosti. Pa ne mi zamerit če se motim ampak iz tvojega pisanja tako sklepam. Kaj naredit? Težka bo, ker je zgleda tako navajen že skoz. Odločno mu povej, da ne zmoreš sama vse (in zakaj tudi bi user posted image ), da so otroci tudi njegovi in da ga rabijo, pa saj nisi služkinja???!!! Pa saj ni dojenček, da bo popoldne po službi spal. Jaz mislim, da če mu boš otroka pustila da jih merka, da bo zanje poskrbel, nič bat. Če pa ne, ........se boš mogla sama odločit ali to prenašati ali ne. Aja, skuhaj samo zase in otroka, tudi cote operi in zlikaj samo vam trem, njegove pa pusti, pa se bo najbrž zbudil. Bodi odločna in ne pusti se izkoriščati, ker boš slej ko prej pregorela. Srečno!

(odgovor članu poška)
Neposredna povezava do sporočila: 15
17.5.2007 13:11:16   
Lana25
Žal ti ne znam pametno svetovat, lahko pa ti povem, da te razumem kako ti je. Poznam kar nekaj takih lenuhov. Dve dobrivi kolegici sta imeli takšne frajerje. Nobeden ni dal nič od sebe, ampak res, niti malo. Seveda sta bili obe zelo razočareni, nobena si ni tako predstavljale zveze, zakona. Posledično so sledili številni prepiri, pa lepi načini pogovora, pa posnemanje lenuharsva - razmetano stanovanje, pa na koncu že grožnje, ... dosegli pa nista nič. Za vse sta bili vedno sami. Včasih je to zgledalo prav žalostno - kolegice smo pazile na otročka, ona je likala ali čistila, njen dragi pa počival na kavču. Ena se je že razšla, druga je v postopku ločitve. Pa pri nas doma je tudi vedno bilo tako, ko je oče prišel s službe se je najedel, potem je obvezno sledil doooooolgi počitek na kavču. Pa spet en drug primer, moj kolega, ki je drugače vedno bil dober fant, vsi smo bili prepričani, da bo enkraten partner in očka, je zadnjič izjavil, da on nič ne pomaga pri skrbi za njuno štručko (4 m), ker smo itak ženske za to. Tako, da človeku vse mine volja, da bi se spuščal v razmerje, če potem ugotoviš, da namesto podpore in partnerja dobiš še enega otroka. Če pa se slučajno odločiš za samohranilstvo, pa ti s prve vsi rečejo, da si nor, da nimaš pojma kako težko je mamam samohranilkam, ko morajo same skrbet za otroka, nihče pa ne pomisli in ne ve koliko je v zakonu ali partnerstvu takih žensk, ki ne skrbijo samo za enega otroka same, ampak pogosto za dva, zraven pa še za partnerjeve potrebe.

Sem malo zabluzila. Upam, da bo pri vas doma kmalu drugače, da bo se skuliral nazaj v dobrega moža kot je to bil pred dvema mesecema. Če pa najdeš način, ki bo res učinkovit proti takšnim brezbrižnešem, pa ga le povej. Al pa prodaj, user posted image bo šel v promet, garantiram. 

Pusti soncu srce, naj hrepenenja polete,
pusti sanjam vso svobodo, pusti soncu srce ...

Zvezde se ne sramujejo, da se zdijo kresnice.

(odgovor članu loreti)
Neposredna povezava do sporočila: 16
17.5.2007 13:13:18   
Kuba
kaki deci so na svetu điz user posted image ... ta je pa res čisto odpovedal... Upam, da mu ne pereš več gat in da ne pospravljaš za njim. Za začetek. Za desert pa mu ponudi kovčke pred vrata, da boš vsaj imela malo več prostorja doma (mislim ko bo od spraznil svojo osebo od doma) naj bo to zadnja 'akcija' ki jo narediš zanj.

< Sporočilo je popravil Kuba -- 17.5.2007 13:15:08 >

(odgovor članu Tonchka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
17.5.2007 13:33:54   
poška
lana 25 niso vsi moški enaki in ravno zato tukaj nekatere jamrajo, ker so nekako našle tisti odstotek lenuhov. je pa nekaj najlepšega na svetu, ko partnerska zveza deluje.

podpiranje lenuharstva je pa zgodba zase. tvoja kolegica je tudi malo nora, če je dala otroka v varstvo vam, da je čistila? z njim skupaj bi šla na sprehod, možu povedala kaj naj stori, če si hoče dobro in ko bi prišla nazaj, je narejeno. če pa ne pa še en izpad in še en sprehod. enkrat že pali. če si pa tiho in  pospraviš, mu je pa vseeno

ko ko ko ko daaaak

(odgovor članu Lana25)
Neposredna povezava do sporočila: 18
17.5.2007 13:54:20   
Magi*
grozno. jaz tega ne razumem in niti nočem razumeti. pa si ne delam utvar, da bi moj bil najboljši mož. ampak po tem, kar prebrem tukaj, si zasluži vse pohvale. saj je trajalo nekaj časa, predvsem v času moje porodniške, da je skapiral, da sva za vse enako poklicana. zdaj pa moram priznati, da je večji del odgovornosti in opravil na njegovih ramah. res je postal pravi zlati očka.

če bi pa imela takega, ki se ne bi premaknil in bi pričakoval kompleten servis, bi ga pa lastno-ročno izselila. takega ne rabim. ne hvala.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu poška)
Neposredna povezava do sporočila: 19
17.5.2007 14:08:53   
Dejča
Pa kako ste lahko skupaj s takimi lenobami in egoisti - in ne meni o tem, da je bil prej OK. Lepo prosim. Po moje si ga tudi prej pedenala spredaj in zadaj. Zagrozi mu, da boš šla stran - saj si že zdaj sama za vse, le še za eno veliko leno rit moraš skrbeti. Misliš, da ne boš zmogla? Malo morgen - saj zmoreš že zdaj. Malo spoštovanja do sebe, punca. Da otroci nočejo biti z njim, pa tako največ pove.

< Sporočilo je popravil Dejča -- 17.5.2007 14:10:22 >

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
17.5.2007 14:15:22   
mayflower
Ma jst ne razumem, da noče niti otrok pazit. moj je vsak dan do sedmih v službi. In ko pride domov- večerja in pol takoj v akcijo s tamalim. Sinček ga obožuje in mu vsak trenutek s tatom ogromno pomeni. Ker sme brezposelna, skoraj vsa gospodinjska opravila naredim sama, k se mi ne zdi fer do moža, da bi moral še pucat. Ne vem pa, kaj bo, ko dobim službo... Sam pr nas je raj bolj razmetano, ko pa da se zarad tega kregamo user posted image user posted image user posted image Mam pa srečo, da se mata moja dva moška tako rada, da tatu ni nikol težko preživet čas s svojim tamalim.

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
17.5.2007 15:11:10   
Slončica
Usranko mu dej zutri pod povšter pa vpiš že otroke v vrtec...gnido leno pa zabriš iz bajte,ti bo lepše sami z otroci...

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 22
17.5.2007 15:40:17   
loreti
Sm vse prebrala in hvala vsem. Res je, da je bil tak morda že prej a nisem opazila saj sm res vse naredila sama in tako ni imel nobenga dela doma zato je najbrž tud z veseljem hodu z nami na sprehod zdj se mu pa ne da pelat maledva na sprehod, če mene ni zravn ker pol more vse sam. To da mu nj ne operem cunj sm že probala a to zanj ni nobena kazn nese pranje dol k mat in ma kmal oprano ter zlikano na konc sm pa še jst tista tagrda tko da bom mogla drugo pot izbrat. Ste mi odprele oči tko da čakam na spremembe in če to ne bo kmal bom pa šla na svoje, zdj sva pri njemu tko da sm jst tista ki bo mogla jt (seveda s tamalimdvema). Se pripravlam na pogovor zvečer ko bom pršla iz službe in upam da mi kj rata ga premakt, da me bo zastopu kva od njega zahtevam. Vam sporočim kako je šlo.

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 23
17.5.2007 15:49:18   
baguSka
upam da mi kj rata ga premakt, da me bo zastopu kva od njega zahtevam

nisem cist vsega prebrala... ampak tole me je pa sori mal zmotil... pa ne zagovarjam njega - sploh ne!!! to je clovek, ki je bil tako vzgojen in mu je mamica vedno vse naredila in mu se vedno, ce mu ti noces... le kako tega nisi ze prej opazila??? in zakaj je sploh otroke hotel imet??? ja... sej se mu je fino zdel... ampak kaj vse otrok prnese pa ni vedu... oz mogoce je vedu, ampak ker si ti zenska, moras itak ti normalno za njih skrbet... kot tud za vse ostalo... to ma on v glavi, ker je tko pac bil vzgojen in zal, takega cloveka se ne da premaknit!!! mogoce za en dan al pa dva - dolgorocno pa skor zihr ne..

tko da: ti njega premaknila bos samo po cudezu!! premaknit se bo mogu sam, ce vas en bo hotel zgubit... in kot drugo: ti ne mores od njega neki zahtevat!! to je najhujse kar je lahko!! to je tko, kot da bi njemu mamica dala kazen!! povej mu, izpovej se mu, da potrebujes njega in njegovo pomoc!! naj ga bo kaj v hlacah in naj prispeva tudi on svoj delez... da bos potem tud ti mal razbremenjena s tem... in da so otroci glih tko njegovi kot tvoji... in ce bos razbremenjena, ce ti bo pomagu, bos mogoce tud zvecer veckrat razpolozena za kaksne sexi igrice... :))

(odgovor članu loreti)
Neposredna povezava do sporočila: 24
17.5.2007 16:13:48   
loreti
Hvala, sm se res narobe izrazla da nekaj zahtevam od njega, ne bom ponovila napake. Sm pršla do tega, da je tako vzgojen sam tako z mano ne bo mogu živet ker nism pripravlena delat vse sama. Upam vseeno da ga prepričam da se da drugač ful lepo živet in da lahko vse skupaj počneva brez teženja in dretja. Kot si napisala ga bom poskušala pregovorit da začne sam mal drgač gledat na vse in da nism zato ženska da delam vse sama. Partnerja sm si izbrala zato da si olajšava delo drug drugmu. Si mi lepo napisala tko da hvala te bom poslušala.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?