Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pomagajte mi obleči "reprezentanco&q... 12.4.2008 17:23:38
|
|
|
|
cmokec
|
|
|
RE: Pomagajte mi obleči "reprezentanco&q... 12.4.2008 17:34:06
|
|
|
|
petja
|
Jaz bi vzela Adidas.
|
|
RE: Pomagajte mi obleči "reprezentanco&q... 12.4.2008 18:13:49
|
|
|
|
Nyah*
|
Ponavadi imajo take majice od Fruit of the loom, enobarvne, kar sem opazila. Pa hlacke najbrz tudi. Drugace pa mislim, da bi pri vsaki firmi sportni dobila popust na kolicino, tako da se ti splaca pozanimat. Ni pa fajn, da je na majici logo od te firme (npr. adidas, nike,..), vsaj po mojem no . Kako si drugace?
|
|
|
|
RE: Pomagajte mi obleči "reprezentanco&q... 12.4.2008 19:18:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Hm, glede kroja bi bilo fajn pomislit, da niso vsi suhci ali pa zadovoljni glede svoje postave, tako da kaj oprijetega mogoče ni preveč fajn. Ne vem, no, saj lahko da ste sami manekeni v službi .
|
|
|
|
RE: Pomagajte mi obleči "reprezentanco&q... 12.4.2008 22:13:30
|
|
|
|
muška
|
Mi jemljemo stvari od froot of the loom, pa lahko rečem, da smo bili do zdaj še vedno zadovoljni. Gramaža majčk je OK, barve obstojne,... na voljo imaš navadne T shirte, ali pa polo ovratnike , pa seveda telirane modele za ženske. Hlač pa še nismo jemali, ampak da bi pa kje imeli prav tako v stilu kao komplete majce in hlače pa še nisem videla. Po navadi so neke čisto navadne kratke hlače s žepi in je to to. Aja, pa če boste potem dali to še tiskat - se pravi vaš logo in pa sponzorje recimo sigurno da na majici ne sme bili znak firme (nike, adidas,...) in pa v tem primeru tudi pazi na kontraste, šive, ...
|
|
|
|
RE: Pomagajte mi obleči "reprezentanco&q... 12.4.2008 22:16:54
|
|
|
|
Mišni
|
Če bodo kmalu začeli, rabijo dolge pajkice. Pri nas so jih zdaj nabavili za tekaško ekipo.
|
|
|
|
RE: Pomagajte mi obleči "reprezentanco&q... 13.4.2008 13:12:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam zdaj eno reklamno majico od Jerzees na sebi, rdeco z dotiskom. Rdeca je se vedno rdeca in tudi dotisk je se gor . Na splosno mi je ta firma tudi v redu, ne vem, pa kdo je zastopnik in ce drzijo tudi hlace.
|
|
|
|
RE: Pomagajte mi obleči "reprezentanco&q... 13.4.2008 13:28:34
|
|
|
|
pika74
|
Grem še mal pobrskat po netu. Mič a si tole mislila http://www.jerzees.com/JERZEESActivewear/OnlineCatalog.aspx adidas morm še nekje staknt na netu... A praute, da se ne sme vidit znak (npr. adidal, nike...). Jst bi pa kr gor pustla, da se vid. Sej zgleda, da majco bom še kr dobila kje. Sam hlače... to bo pa mal hujš za zbrat. OK za moške - ne bo problem, sam za ženske pa... hmmm. kakšn kroj? Ne more bit isto kot za moške... vsaj pomoje ne no... . IZVIRNO SPOROČILO: Nyah RR Kako si drugace? Nyah dobr sm hvala ... edin moj trebuh zgleda kot cedilo te dni, k se že 14 dni špikam .
|
|
RE: Pomagajte mi obleči "reprezentanco&q... 13.4.2008 13:32:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 Sej zgleda, da majco bom še kr dobila kje. Sam hlače... Kaj pa da na Nes vprasas? So nam vcasih delali kar nekaj teh oblacil....
|
|
|
|
RE: Pomagajte mi obleči "reprezentanco&q... 13.4.2008 13:34:36
|
|
|
|
pika74
|
U sej res, še nes obstaja.
|
|
RE: Pomagajte mi obleči "reprezentanco&q... 15.4.2008 11:26:14
|
|
|
|
facka
|
Jerzees prodaja firma UMCO iz LJ
|
|
RE: Pomagajte mi obleči "reprezentanco&q... 15.4.2008 19:14:56
|
|
|
|
Anonimen
|
U sej res, še nes obstaja. A si nasla kaj lusnega :)?
|
|
|
|
RE: Pomagajte mi obleči "reprezentanco&q... 15.4.2008 21:21:10
|
|
|
|
pika74
|
še brskam
|
|
RE: Pomagajte mi obleči "reprezentanco&q... 15.4.2008 21:21:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 še brskam Ali pa zacni strikat
|
|
|
|
RE: Pomagajte mi obleči "reprezentanco&q... 16.4.2008 19:52:46
|
|
|
|
citrončica
|
mi mamo majčke SLAZENGER in HEAD , velurje BEST IN TOWN, službene, a smo jih od dobaviteljev dobili,tako da ti več ne morem pomagat, probaj te firme,ki ponujajo poslovna darila, te imajo ponavadi in cunje in tiskanje..., sicer pa imam jaz tud ta JERZEES majčke, super,tiska pa jih :GEES MAJICE http://www.gessmajice.si/stran.php?stranid=150 jaz mam tud tole:
< Sporočilo je popravil citrončica -- 16.4.2008 19:57:36 >
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.