|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomagajte mi določiti datum O!!!
24.12.2006 20:57:49   
jooly
Prvi dan zadnje user posted image  sem imela 9.12., kdaj naj gremo v akcijo?? Sej se mi dozdeva, nisem pa čist zihruser posted image .
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pomagajte mi določiti datum O!!!
24.12.2006 21:00:02   
Anonimen
http://www.ringaraja.net/zanositevKoledarOvulacije.asp

(odgovor članu jooly)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
25.12.2006 14:24:45   
upica
Če imaš redne M., ti bo zgornji naslov pomagal, če pa jih nimaš, pa poskusi z merjenjem bazalne temperature in ugotavljanje po sluzi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.12.2006 1:43:34   
PikaNogavicka
Bazalna temperatura je najboljsa. Tukaj jo lahko vnasas, potem ti pa izracuna, kdaj je bila ovulacija in kdaj pricakovati naslednjo mentruacijo. Lahko vneses tudi druge podatke - sluz, ovulacijski test, polozaj maternicnega vratu -- in pa seveda, kdaj imata, kot se temu po amerisko rece - "baby dancing". Po ovulaciji ti pove, kako uspesen zgleda cikel.

Jaz ta web site uporabljam ze zelo dolgo, in mi je zelo vsec. Lahko ga uporabljas zastonj (kaj je vecinoma cisto dovolj), ce pa hoces ekstra stvari, pa lahko tudi placas. Stvari, ki so extra, so forumi, pa mislim, da chat room, tudi. Ampak, osnovno spremljanje temperature je zastonj.

Aja, se ena fina rec - lahko si naredis "home page", potem pa objavis link tukaj, pa si lahko vsi ogledamo tvojo karto in ti komentiramo - recimo, ce ni jasno kdaj je ovulacija, ce se iz karte da slutiti mozno nosecnost, in tako naprej.

(odgovor članu upica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.12.2006 5:28:39   
PikaNogavicka
Ce link is prejsnjega sporocila ne deluje, ga prilagam se enkrat:
http://www.fertilityfriend.com/

(odgovor članu PikaNogavicka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?