Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pomagajte mi določiti datum O!!! 25.12.2006 14:24:45
|
|
|
|
upica
|
Če imaš redne M., ti bo zgornji naslov pomagal, če pa jih nimaš, pa poskusi z merjenjem bazalne temperature in ugotavljanje po sluzi.
|
|
|
|
RE: Pomagajte mi določiti datum O!!! 26.12.2006 1:43:34
|
|
|
|
PikaNogavicka
|
Bazalna temperatura je najboljsa. Tukaj jo lahko vnasas, potem ti pa izracuna, kdaj je bila ovulacija in kdaj pricakovati naslednjo mentruacijo. Lahko vneses tudi druge podatke - sluz, ovulacijski test, polozaj maternicnega vratu -- in pa seveda, kdaj imata, kot se temu po amerisko rece - "baby dancing". Po ovulaciji ti pove, kako uspesen zgleda cikel. Jaz ta web site uporabljam ze zelo dolgo, in mi je zelo vsec. Lahko ga uporabljas zastonj (kaj je vecinoma cisto dovolj), ce pa hoces ekstra stvari, pa lahko tudi placas. Stvari, ki so extra, so forumi, pa mislim, da chat room, tudi. Ampak, osnovno spremljanje temperature je zastonj. Aja, se ena fina rec - lahko si naredis "home page", potem pa objavis link tukaj, pa si lahko vsi ogledamo tvojo karto in ti komentiramo - recimo, ce ni jasno kdaj je ovulacija, ce se iz karte da slutiti mozno nosecnost, in tako naprej.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?