|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomagajte
16.4.2006 9:30:25   
sminc
 Sem mamica 1 letnega sina. dojila sem polnih 9 mesecev, menzo dobila po 11 mesecih. Bila je prejsnji mesec 13. Neboleča,zmerna, trajala 5 dni. Prej je bila vedno na 28 dni. Pričakovala sem jo v torek in je se ni. 2 dni me je zbadalo in sem že mislila da bo..... pa je se kar ni. enkrat se mi je zdelo da je bilo na papirju malo rdečkasto a res čisto malo.  V četrtek - 2 dni zamujanja sem nardila test in je bil negativen.  sem ga naredila prehitro? Bi ga morala zjutraj?
kako dolg naj se čakam da ponovim test'

Vse veselo pričakovanje te ne pripravi na resničnost- na drobno, popolno bitje v tvojem naročju.Na ta strah pred odgovornostjo. Na brezmejno ljubezen.

Jakob Enej 15.04.2005
Aljaž 01.02.2007
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pomagajte
16.4.2006 10:57:01   
emaa
Prvi ciklusi po porodu so baje lahko precej zmešani, test pa lahko ponoviš jutri zjutraj, da boš bolj ziher, če ne pa še kak teden počakaj, do naslednje sobote, če bo tudi jutri minus. Želim ti pa, da ti test pokaže, kar si želiš.

(odgovor članu sminc)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pomagajte
16.4.2006 19:28:51   
KODA
Ponovi test čez nekaj dni.
Mogoče s katerim drugim testom.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

ksenci

ste zadovoljni s svojim življenjem? partner, stanovanje, otroci, služba, prosti čas?

da zelo zadovoljen/a (40%)

da zadovoljen/a (27%)

še kar zadovoljen/a (27%)

nezadovoljen/a (5%)

zelo netadovoljen/a (1%)

Število vseh glasov: 224

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!