Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Polovični delovni čas - izplačilo dodatko... 13.8.2007 22:18:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Malica in prevoz ti pripadata če delaš štiri ure ali več. Enak znesek kot če delaš polni delovni čas. Za regres pa ne vem.
|
|
|
|
RE: Polovični delovni čas - izplačilo dodatko... 13.8.2007 22:20:43
|
|
|
|
Veverička
|
Malica, prevoz in regres ti pripadajo normalno. Jaz delam skrajšan del. (6 ur) in dobim vse. Saj ti tudi dopust normalno pripada - potem ti tudi regres. Prevoz tudi (saj se moraš pripeljat in odpeljat). Malica pa tudi pripada, če si zaposlen 4 ure oz. več. Vsaj tako so meni na CSD razložili, ko sem še bila v porodniški in sem se zanimala za to.
|
|
|
|
RE: Polovični delovni čas - izplačilo dodatko... 13.8.2007 23:01:52
|
|
|
|
Slončica
|
Pripada ti vse razen tista razlika v delovnem času..v denarju mislim.Prispevki,stimulacije,dopust....vse je isto
|
|
|
|
RE: Polovični delovni čas - izplačilo dodatko... 13.8.2007 23:03:33
|
|
|
|
Anonimen
|
kako je pa pol z otroškim dodatkom? a ga več dobiš k je nižja plača al ne k ti že tak kao držva plačuje prispevke?
|
|
|
|
RE: Polovični delovni čas - izplačilo dodatko... 13.8.2007 23:11:16
|
|
|
|
tajtaja
|
Ja, dobiš ga več, vendar ne takoj, ampak šele takrat, ko vlagaš podatke za tisto obdobje, ko si delala štiri ure. Pozna se mogoče kakšen razred, kaj dosti ne, ker se k plači prištevajo tudi prispevki, ki ti jih plačuje država.
|
|
RE: Polovični delovni čas - izplačilo dodatko... 17.1.2008 11:25:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Zivjo, mene pa zanima, ce katera ve, kako je s casom za malico. Sem zaspolena za polovicni cas in me zanima, ce mi prirpada 30 minut za malico. LP i hvala.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?