Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Polovični delovni čas - izplačilo dodatko... 13.8.2007 22:18:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Malica in prevoz ti pripadata če delaš štiri ure ali več. Enak znesek kot če delaš polni delovni čas. Za regres pa ne vem.
|
|
|
|
RE: Polovični delovni čas - izplačilo dodatko... 13.8.2007 22:20:43
|
|
|
|
Veverička
|
Malica, prevoz in regres ti pripadajo normalno. Jaz delam skrajšan del. (6 ur) in dobim vse. Saj ti tudi dopust normalno pripada - potem ti tudi regres. Prevoz tudi (saj se moraš pripeljat in odpeljat). Malica pa tudi pripada, če si zaposlen 4 ure oz. več. Vsaj tako so meni na CSD razložili, ko sem še bila v porodniški in sem se zanimala za to.
|
|
|
|
RE: Polovični delovni čas - izplačilo dodatko... 13.8.2007 23:01:52
|
|
|
|
Slončica
|
Pripada ti vse razen tista razlika v delovnem času..v denarju mislim.Prispevki,stimulacije,dopust....vse je isto
|
|
|
|
RE: Polovični delovni čas - izplačilo dodatko... 13.8.2007 23:03:33
|
|
|
|
Anonimen
|
kako je pa pol z otroškim dodatkom? a ga več dobiš k je nižja plača al ne k ti že tak kao držva plačuje prispevke?
|
|
|
|
RE: Polovični delovni čas - izplačilo dodatko... 13.8.2007 23:11:16
|
|
|
|
tajtaja
|
Ja, dobiš ga več, vendar ne takoj, ampak šele takrat, ko vlagaš podatke za tisto obdobje, ko si delala štiri ure. Pozna se mogoče kakšen razred, kaj dosti ne, ker se k plači prištevajo tudi prispevki, ki ti jih plačuje država.
|
|
RE: Polovični delovni čas - izplačilo dodatko... 17.1.2008 11:25:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Zivjo, mene pa zanima, ce katera ve, kako je s casom za malico. Sem zaspolena za polovicni cas in me zanima, ce mi prirpada 30 minut za malico. LP i hvala.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.