Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Polovična zaposlitev s.p. in nosečnost 8.6.2012 17:23:30
|
|
|
|
Toulon
|
Živjo, imam vpašanje, ki ga enostavno ne znam rešit...imam s.p. že skroaj 2 leti in počasi razmišljava s partenerjem o otroku. Pred kratkim sem izvedela, da naj bi mi ponudili polovično zaposlitev na eni izmed institucij, polovično pa bi imela še vedno s.p. Ker pa namerava imeti počasi otroka, ne vam kaj naj naredim. Polovična zaposlitev bo sigurno za določen čas. Kako ravnat v takem primeru? Otroka si resnično želim, saj sem stara 30 let in se že dalj časa pgpvarjava o tem,ampak je vedno problem s službo. Kako je s porodniško, če imaš polovični s.p.? V primeru zaposlitve bom navadni s.p. spremenila v polovični... Ravno, ko sem človek odloči, da bo imel otročka, se pa tole pojavi Hvala za pomoč!
|
|
|
|
RE: Polovična zaposlitev s.p. in nosečnost 8.6.2012 21:27:06
|
|
|
|
Tasika
|
Jaz ne vidim nobene težave. Če boš dobila zaposlitev za polovični del.čas za ostale 4 ure obdži s.p. Prispevki bodo tako plačani za vseh 8 ur, 4 iz del.razmerja in 4 iz s.p. Porodniška pa bo izračunana kot povprečje obeh osnov (službe in s.p.).
|
|
RE: Polovična zaposlitev s.p. in nosečnost 9.6.2012 10:33:43
|
|
|
|
petea
|
Toulon, kaj je pravzaprav tvoje vprašanje? Ali imeti otroka, ali sprejeti službo, ali kako spremeniti s.p. v polovičnega?
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?