|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Polne prsi ob uvajanju GH
18.3.2008 14:30:41   
matejad
1.   Moj skoraj 6 mesečni sin mi čez dan poje dva obroka GH. Brez mleka in posledično se mi to nabira in nabira v prsih, tako da so popoldne že ful trde. Prej sma se polno dojila. Zdaj pa me zanima, a si naj jaz to mleko stisnem ven?

2.   Kako naj ga navadim, da ne bo mleko še vedno 1. na jedilniku? Recimo, ko mi poje dva obroka GH, ob 10h malico sadje in vmešan jogurt, za kosilo ob 14h zelenjavo, je potem že kar kriza, ker ni pri meni. Postane siten, razdražljiv, in nič drugega ne pomaga, kot da mu čez eno uro (potem ob 15h,16h) dan mleko.
Kako naj ga odnavadim, in da bo mleko na jedilniku samo zjutraj in zvečer pred spanjem?

3.   Pridejo pa dnevi, ko mi ne spravi niti ene žličke GH v usta čez dan. In se zato cel dan carta pri meni. A je to v redu, in če ima vseeno za tisti dan dovolj hrane, brez GH??

Lepo bi vas prosila, če bi mi odgovorile na ta tri vprašanjauser posted image

Hvala in lep pozdravček
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Polne prsi ob uvajanju GH
18.3.2008 15:20:05   
baja*
1. jaz si nisem pumpala mleka - čez čas se bo ponudba uravnala s povpraševanjem

2. pri 6m sem jaz šele začela z uvajanjem GH, to so bile žličke, ne pa že kar cele porcije, tako da je bilo dojenje še vedno na prvem mestu; še zdaj pri 9m ga podojim od 3 do 4x na danuser posted image

3. pri 6m je pomoje čisto dovolj, če se kak dan samo doji, saj pravim, naš je dobil samo par žličk GH v sebe pa mu nič ni manjkalo, še danes mu neuser posted image

(odgovor članu matejad)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Polne prsi ob uvajanju GH
18.3.2008 15:25:05   
Seven*
Pusti otroku, da ti pokaže kaj želi.

Sama sem IZKLJUČNO dojila do 8 meseca. Potem smo zelo počasi prešli na gosto hrano. Velika večina snovi, ki jih otrok potrebuje je v materinem mleku. Do enega leta popolnoma zadostuje. Ljudje nismo stroji, VSAK ima svoj čas in vsak je različno pripravljen na stvari.

Gospa sem.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?