|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Polna cena za vrtec za 1. starostno obdobje
9.2.2005 16:14:29   
Meggi

Punce, prosim za pomoč ker bi mi res prav prišla. Da razložim. Pišem našim oderuškim občinarjem, takšne SV.... so !!!!!!!!! Res!

Cena za 1. starostno obdobje je 84.500sit. Si predstavlate. Ker najlažje je drugim naprtit stroške. Bolš kot pa da seb uzameš, seveda.

Banda pokvarjena. Kdo bo še imel otroke? A se res bolj splača bit doma pa da me bo država žvela, kot pa de se matram pa mi vse poberejo.
Res me zanima v kakšnih okvirjih imate doloženo ceno vrtca? Ali kje upoštevajo če plačuješ najemnino za stanovanje.

Mi je žal da sem tako oštra a res sem boom.......

Neposredna povezava do sporočila: 1
9.2.2005 16:16:54   
Pia73
Žal so pogoji za vse enkai, veš,... :( Najbolje pridejo skoz razni privatniki, ki prikažejo nulo, tudi če pridejo po otroke z BMW-ji ipd,.. Žal,... :(( Pri nas je tega veliko,....

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.2.2005 16:21:47   
Anonimen
A veš, da v Ljubljani upoštevajo stanovanjski kredit?

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
9.2.2005 16:22:29   
kimi
ojoj kaj me še čaka

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.2.2005 16:22:42   
kimi
pa že tako nimam nič dohodkov

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.2.2005 16:28:10   
ciciban
Meggi,pa si oddala prosnjo za znizano placilo vrtca????

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.2.2005 16:29:41   
tina.nika
Ojoj, ta pa je huda:grrr:, cena namreč.
Pa si se pozanimala na svoji občini, če lahko kje oddaš vlogo za znižano plačilo vrtca:zmeden:. Vem, da v Celju imajo ta oddelek, ker sem jaz ravno prejšnji mesec oddala vlogo.
lp, Tina

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.2.2005 16:31:10   
tina.nika
Oj meggi a nisi ti iz našega konca, CE?

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.2.2005 16:39:53   
ciciban
Cene so visoke,sam ce sm jst prov slisala nihce ne placa polne cene!Nekaj jih je,ki placajo 80% ampak to so tisti z visokimi dohodki.Prosno oddaj,da vidijo v ker razred spadas.Ce bos padla med 80% se nimas kaj pritozevat.Pa brez zamere-saj vemo kaj mislim!
LP

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.2.2005 16:55:31   
JASNA D
Ciciban ima prav. Jaz sem med tistitimi, ki plačujem najvišjo ceno. Nihče ne plača 100 %. V MB znaša teh 80% 61.000 sit pa še nekaj čez. Je kljub temu, da nismo reveži, kar hud zalogaj...... Ampak privat varstvo pa tudi ni kaj dosti ceneje, pa za moje pojme manj kvalitetno. Je pa res, da je tudi bolezen bolj pogost obiskovalec..... Vsak po svoje - po zmožnostih in prepričanju!

Jasna

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.2.2005 17:03:46   
frutka_
Meggi na žalost ni kakšne druge rešitve. Če si slučajno iz LJ ti baje pri ceni plačila vrtca upoštevajo kredit za stanovanje. V MB na žalost ni tako...az tudi računam da bom plačala krepko preko 50tisoč. Sicer pa tudi privat varstvo ni cenejše.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.2.2005 18:10:07   
Lunca1
A se kateri sanja kako je z jaslimi, sploh me zanima Kranj? Pa tudi koliko prej se moraš prijavit?

Lp Lunca

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.2.2005 18:12:26   
Vera*
Sem ravno danes dobila novo položnico za vrtec.30.000sit.:grrr:ma skor me je kap.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.2.2005 20:20:26   
viv_
Ja v Kranjskih vrtcih je polna cena za 1. starostno obdobje 95.000 Sit, pa vse plenice svoje in nobenega stanovanjskega kredita ne upoštevajo. Padli smo v 5. plačilni razred pa imam nekaj čez 40.000 na mesec.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.2.2005 21:56:52   
Lunca1
Koliko olajšave pa dobiš v vsakem primeru? A v najslabšem primeru plačaš 95000???:ups:

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
9.2.2005 23:24:39   
Gina
V najslabšem primeru se mi zdi da je 80%. Občina ljubljana sofinancira še nekaj zraven, tako da je malo manj kot to. Pri nas občina žal ne sofinancira nobenega dodatka:ups:

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
10.2.2005 8:04:55   
viv_
Ja Lunca1, v najslabšem primeru plačaš 80% cene, to je 8 plačilni razred, ki ga pa ni tako težko doseči. Tole je drago ko :hudicek:.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 17
10.2.2005 8:27:34   
Anonimen
Ja, če imaš enega otroka in dve povprečni plači, si takoj na vrhu.

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
10.2.2005 9:41:24   
Lunca1
Si sploh ne predstavljam da bi imel 2 ali več otrok. Saj bankrptiraš.:grrr:

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 19
10.2.2005 9:54:41   
Anonimen
Če imaš več otrok, je več družinskih članov in če niso prav visoke plače, se plačilo zniža. Samo je pa še vedno čisto preveč, za moje pojme.

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
10.2.2005 9:55:34   
Anonimen
Jaz plačujem 45.000 SIT, ampak to niso več jasli. Je že ceneje...

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?