ronja
|
Zadah lahko preveriš: vprašaj njega ali nekoga, ki mu zaupaš, da ti bo po pravici povedal (brat, sestra, prijateljica...), ker sebe človek baje navadno ne voha. Pa otroci so ena taka iskrena bitja, ki ti navadno kar sami direkt povejo;). - lahko pa da te ne doseže, ker spi otrok med vama No, saj se lahko uležeta tako, da je otrok na eni strani;). No, meni bi francoski poljubi kar manjkali, si ne predstavljam živet par let brez... Eno obdobje se res nisva tako poljubljala, ker nisva smela počet nič, kar bi povzročilo kakršnekoli krče v maternici (vključno z vzburjenjem - prepovedano), ampak ni bilo to nobenemu všeč, tako da si mislim, da ti ni po volji. Po moje ga kdaj lepo na samem, ko bosta mela čas, tako ornk vroče poljubi. Tako da ga bo samo odneslo:) PO potrebi mogoče parkrat ponovi. POtem se bo spomnil, da je to v bistvu fajn, pa bo lažje:). Včasih se moramo spomnit, da nam je bilo nekaj res ful všeč. Vem, da je mimo primerjava, ampak ko sem šla zadnjič na kitaro, nisem mogla verjet, da sem jo tako pogrešala, pa nisem niti vedela... Enostavno sem se navadila živet brez. Ampak ko sem pa dobila nazaj to, je bilo pa mega! Mogoče ga moraš samo malo spomnit - ne z besedami, da ne bo to nerganje v smislu: prej si me pa skoz poljubljal, zdaj pa nič več,... ampak da mu pokažeš, da tudi zdaj je to luštno:). Če pa to ne bo pomagalo, potem se morata pa zmenit, če je kaj drugega zadaj, če ni nobene prave bližine... Ker to je pa še bolj grozno kot bit brez poljubov (čeprav je že to nesprejemljivo zame).