|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Policistični jajčniki
7.9.2004 20:17:22   
Tida

Pozdravljene!

Včeraj sem bila pri ginekoliginji in njena diagnoza je bila da imam policistične jajčnike. Na kratko mi je odgovorila kaj to pomeni ampak jaz je nisem razumela (razen stavka, da bom brez medicinske pomoči verjetno težko zanosila?!). Ker se z možem odločava za otroka vas prosim za pomoč, če je katera mogoče imela podobne težave.
Moram vam priznati, da me je kar malo stisnilo pri srcu. Vedno ko berem forum in težave nekaterih pri zanositvi se tolažim da meni bo pa takoj ratalo. No sedaj kot kaže sem ena izmed vas.

Hvala za pomoč in vaše vedno vzpodbudne besede.

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Policistični jajčniki
8.9.2004 7:13:57   
klarisa
Tida, saj ne da bi delala reklamo za drug forum ampak o pol.jajčnikih imaš več napisano na:

www.med.over.net - forum neplodnost ali forum Ginekologija in porodništvo (odgovarja dr. Pušenjak).Pojdi v iskalnik in vtipkaj policistični jajčniki pa ti bo izpisalo kar precej literature za preštudirat.

pa pa :sloncek::sloncek:

(odgovor članu Tida)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Policistični jajčniki
8.9.2004 7:17:25   
klarisa
Evo, neki sem ti še našla:

http://www.poliklinika-harni.hr/teme/neplodn/05pcos.asp

(odgovor članu Tida)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Policistični jajčniki
8.9.2004 7:18:56   
klarisa
Neki noče delat; pojdi na osnovno stran kliklni neplodnost potem pa je na levi strani na kazalu napisano PCOS.To je to!

(odgovor članu Tida)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Policistični jajčniki
8.9.2004 7:52:06   
mala maja
Jaz sem dobilia januarja že 100 v terh letih diagnozo močno polistični jajčniki in da ne bom nikoli več zanosila.

Po enem otroku, sem s pomočjo klomefina zanosila pred 4 leti, maja letos pa brez pomoči. Tako imam kljub polističnih jajčnikov doma 2 fantka in čakamo 3 pikico.

Ne sekiraj se tako. prvo ti bo poiskušla umetno sprožiti ovulacijo. Ne obupaj.

Lp mala maja in :duda: 14t7d

(odgovor članu Tida)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Policistični jajčniki
8.9.2004 8:04:03   
Bibek
Tudi jaz imam policistične jajčnike in so mi pred petimi leti povedali, da verjetno ne bom mogla imeti otrok. Takrat otrok še zdaleč nisem načrtovala, ampak me je vseeno pretreslo. Ginekologinja mi je še rekla, da je bolje imeti otroke čimprej, ko so še jajčniki mlajši - nekako do 27. leta. Par let kasneje sva se s fantom odločila, da bova imela otroka, stara sem bila 25 let in nama je uspelo! Odkar sva bila brez zaščite, je do zanositve trajalo pol leta. Danes imava čudovitega sončka, starega skoraj dve leti in razmišljava še o princeski.
Drugače ti policistični jajčniki povzročajo predvsem neredne menstruacije in je težko ugotoviti ovulacijo. Redne menstruacije jaz vzdržujem s kt.
Lep pozdrav, videla boš, da bo tudi tebi posijal sonček.

(odgovor članu Tida)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Policistični jajčniki
8.9.2004 15:34:51   
urši77
Tudi jaz ima enake težave! M so tudi na 50dni, kdaj imam O se mi tudi sanja ne, trebuh kar naprej napet in boleč, 3x že SS, ker baje jajčniki ne proizvajajo vedno enako količino hormonov, bla, bla, bla.....
Pa je rekla G, da naj počakam na izvide iz genetske, pol bo pa verjetno treba laparoskopsko ciste posmodit in nato čimprej zanosit, da se ne bodo nazaj nardile, pa verjetno bodo še kakšne tabletke zraven padle, pa tako! V glavnem malo pestrosti preden dobiš malo:duda:
Ampak vem da enkrat bo pa ratalo!!

(odgovor članu Tida)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?