Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Poletni dnevni izlet na frišno 31.7.2009 23:00:57
|
|
|
|
Ribica **
|
Izvir Kamniske Bistrice ali pa Blejski Vintgar
|
|
|
|
RE: Poletni dnevni izlet na frišno 31.7.2009 23:16:36
|
|
|
|
Gina
|
Jaz stanujem v hribih, pa te dni nič kaj posebej frišno. Zato me tudi ne vleče pohajkovat, ker sem itak ves čas na svežem zraku.
|
|
|
|
RE: Poletni dnevni izlet na frišno 1.8.2009 6:39:19
|
|
|
|
zvesta
|
Bistriški Vintgar
|
|
|
|
RE: Poletni dnevni izlet na frišno 1.8.2009 7:35:15
|
|
|
|
tamiflu
|
Haloze
|
|
|
|
RE: Poletni dnevni izlet na frišno 1.8.2009 7:59:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Prejšnji vikend sem skoraj zmrznila na Grintovcu. Resno, tako mraz je bilo, da se mi je kar cedilo iz nosa. Na koncu me je pa še električni pastir ocvrl
|
|
|
|
RE: Poletni dnevni izlet na frišno 1.8.2009 9:33:30
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Prejšnji vikend sem skoraj zmrznila na Grintovcu. Resno, tako mraz je bilo, da se mi je kar cedilo iz nosa. Na koncu me je pa še električni pastir ocvrl Si se vsaj segrela
|
|
|
|
RE: Poletni dnevni izlet na frišno 1.8.2009 10:19:38
|
|
|
|
maychi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Prejšnji vikend sem skoraj zmrznila na Grintovcu. Resno, tako mraz je bilo, da se mi je kar cedilo iz nosa. Na koncu me je pa še električni pastir ocvrl Si se vsaj segrela Jaz ravno razmišljam, da bi obiskala Lovrenška jezera
< Sporočilo je popravil maychi -- 1.8.2009 10:20:38 >
|
|
|
|
RE: Poletni dnevni izlet na frišno 1.8.2009 16:05:28
|
|
|
|
Meggi
|
Lovrenška so lepa. Sva bila pred leti še brez otrok. Kaj pa Mariborsko pohorje. Zgleda fajn zeleno, urejeno. Morda katera ve, kje bi se dalo kake 2 noči ugodno prespat?
|
|
|
|
RE: Poletni dnevni izlet na frišno 1.8.2009 16:10:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Prejšnji vikend sem skoraj zmrznila na Grintovcu. Resno, tako mraz je bilo, da se mi je kar cedilo iz nosa. Na koncu me je pa še električni pastir ocvrl Si se vsaj segrela In to celo zastonj. Ti se pa se pritozujes. Ves kako drago je gretje.
|
|
|
|
RE: Poletni dnevni izlet na frišno 1.8.2009 16:11:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Z Gondolo na Vogel? Ali Skocjanske jame? Te trajajo dlje kot Postojnska, se mi zdi.
< Sporočilo je popravil Mič II -- 1.8.2009 16:12:02 >
|
|
|
|
RE: Poletni dnevni izlet na frišno 1.8.2009 18:28:44
|
|
|
|
Meggi
|
Na Voglu smo bli ene 3 leta nazaj. Me je gorza tja it, ko je bila nedolgo nazaj nesreča znanca tam. Je pa lep razgled res. Bled in okolica krasna a jew treba pričakovat gužvo verjetn. Pa vsak parkirišče plačaš... Kako pa Pokljuka no, se da tam kje prespat kak dan dva?
|
|
|
|
RE: Poletni dnevni izlet na frišno 1.8.2009 18:47:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Pokljuka je dobra ideja
|
|
|
 | Stran: [1] |
luč DA ali NE
пеперутка16
Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?