|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Poletna spalna vreča
11.5.2007 9:12:08   
Maxica
Našega polletnika smo navadili na spalno vrečo in se mi zdi prav fino, ker je ta velik nikoli ni prenesel. Vendar imamo zdaj tako bolj zimsko, sicer brez rokavov, ampak mu je v njej prevroče. Zato moram nabaviti eno poletno, pa ne vem, kaj je bolje. Da je brez rokavov, ali z rokavi, pa tanjša. Kakšne imate ve?

Sami sončki okrog mene :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Poletna spalna vreča
11.5.2007 9:21:13   
Katrin
Mi smo imeli tako brez rokavov, tanko. Tako sem ponoči user posted image  oblekla le bodi s kratkimi rokavi (na morju).

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.5.2007 10:01:02   
Anonimen
 v šparu na otroškem oddelku imajo tanke za 7 eurov .....in ne niti v tej noče spati user posted image

(odgovor članu Katrin)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
11.5.2007 10:30:47   
Tina26
Naša pa brez nje ne gre spat - šparove ta tanke vreče.
Je brez rokavov in ful tanka. Mi jo bomo imeli tudi čez poletje čez body.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.5.2007 10:42:22   
livia
Mi imamo tako zimsko kot letno brez rokavov.

Jaz sem jo kupila v BC od Oddeje Škofja Loka. Sicer je bila draga, a ful mehka, bombažna.
Jaz delam pa tako, da kupim ful veliko spalko in potem dam pri nogicah dva gumba in zapognem čez. Naša zimska ima to v originalu in nam bo služila cca. 3 leta. Zato sem tako naredila tudi s poletno, pa mi ni bilo škoda dat tolk dnarja. Jaz sem za 13 mesečnico kupila spalno vrečo velikosti za 4 leta in jo bo res lahko imela dolgo.

(odgovor članu Tina26)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.5.2007 16:36:00   
2ursae
jaz sem ravno včeraj tud kupila vrečo brez rokavov v BC od Odeje Škofja Loka ... bomo danes prvič sprobali, revež je ponoči ful slabo spal v ta debeli vreči in imam na sumu, da mu je bilo že prevroče.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.5.2007 18:11:59   
ALINA55
Mi jo že uporabljamo dva tedna in v njej zelo dobro spi. Tudi našemu je bilo v zimski brez rokavov že prevroče. Imamo pa tudi tanko od Odeje Škofja Loka in smo z njo zelo zadovoljni. Sem pa zadnjič poskusila na otip tudi tisto iz Špara, pa se mi zdi, da je vseeno bolj trda.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.5.2007 19:40:52   
tinkamiška
Evo jst sem jo nabavila danes v Sparu in sem jo dala ravnokar prat, mislim, da bo potem mehkejša...

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu ALINA55)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.5.2007 20:23:14   
Anonimen
Mi imamo Sparovo, pa je mehka in ok.

(odgovor članu tinkamiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
11.5.2007 21:29:53   
Jessy
Točno to sem hotela jaz vprašat, saj gremo jutri v LJ in nameravam kupiti poletno spalno vrečo. Krasno! Hvala vam!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.5.2007 11:23:58   
tinkamiška
Ja, zdej je pa mehkauser posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.5.2007 11:54:11   
April
Tanke vreče imajo tudi v H&M. Naš je to imel nekje do enega leta. Pozimi je oblečen v pižamo, poleti pa samo bodi.
Zdaj imamo že drugo od Odeje, prva je bila za 2 leti, druga pa za 6 let.  Pa mu ni nič kaj prevelika, ima sicer še kakšne slabe pol metra rezerve pri nogicah, ampak pri vreči je važno predvsem to, da mi je zgoraj prav, da ne bi slučajno noter zlezel. So pa vse naše vreče brez rokavov.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.5.2007 12:05:17   
Špacka

Imajo jih tudi v Pikapolonici.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.5.2007 21:33:12   
Jessy
Sem jo kupila v BC in zanjo odštela skoraj 6 bivših jurjev, zatem jih vidim v Leclercu fuuuul lepše in POL CENEJŠE!! user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?