Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Poletna jakna za malčke iz Lidla 10.3.2011 18:58:32
|
|
|
|
enea
|
ne vem no, samo nisi nič konkretnega napisala, kaj pa če bi z računom nesla nazaj zamenjat in bi pač povedala po resnici,.. saj mislim da ne komplicirajo,... vsaj meni niso ko sem nesla nazaj pokvarjen toplomer,...
|
|
|
|
RE: Poletna jakna za malčke iz Lidla 10.3.2011 19:12:36
|
|
|
|
pety78
|
Ja, ja, saj zamenjat ali vrniti ni problem. Bom vrnila, če ne dobim zamenjave. Bi pa imela še viola, ampak je niso več imeli v trgovini. Zato vprašam. Drugače pa ni panike.
|
RE: Poletna jakna za malčke iz Lidla 10.3.2011 19:17:36
|
|
|
|
enea
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Ja, ja, saj zamenjat ali vrniti ni problem. Bom vrnila, če ne dobim zamenjave. Bi pa imela še viola, ampak je niso več imeli v trgovini. Zato vprašam. Drugače pa ni panike. ja no sej to sem si tudi mislila, da verjetno je tu problem,...
|
|
|
|
RE: Poletna jakna za malčke iz Lidla 10.3.2011 21:40:50
|
|
|
|
kajajaka
|
Saj ti jo lahko iz druge trgovine v tvojo pošljejo, jaz sem že tako naročala... Ti samo pokliči v Hoferje po Sloveniji, pa rezerviraj in prosi naj jo pošljejo v tebi najbližji Hofer...
|
|
|
|
RE: Poletna jakna za malčke iz Lidla 10.3.2011 22:06:32
|
|
|
|
maja&m
|
jst jo mam sam je 110/116 številka
|
|
|
|
RE: Poletna jakna za malčke iz Lidla 11.3.2011 10:37:20
|
|
|
|
ksenjicka
|
kajajaka ona ima jaknico iz Lidla, ne iz Hoferja!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?