Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Poletna jakna za malčke iz Lidla 10.3.2011 18:58:32
enea
ne vem no, samo nisi nič konkretnega napisala, kaj pa če bi z računom nesla nazaj zamenjat in bi pač povedala po resnici,.. saj mislim da ne komplicirajo,... vsaj meni niso ko sem nesla nazaj pokvarjen toplomer,...
RE: Poletna jakna za malčke iz Lidla 10.3.2011 19:12:36
pety78
Ja, ja, saj zamenjat ali vrniti ni problem. Bom vrnila, če ne dobim zamenjave. Bi pa imela še viola, ampak je niso več imeli v trgovini. Zato vprašam. Drugače pa ni panike.
RE: Poletna jakna za malčke iz Lidla 10.3.2011 19:17:36
enea
IZVIRNO SPOROČILO: pety78
Ja, ja, saj zamenjat ali vrniti ni problem. Bom vrnila, če ne dobim zamenjave. Bi pa imela še viola, ampak je niso več imeli v trgovini. Zato vprašam. Drugače pa ni panike.
ja no sej to sem si tudi mislila, da verjetno je tu problem,...
RE: Poletna jakna za malčke iz Lidla 10.3.2011 21:40:50
kajajaka
Saj ti jo lahko iz druge trgovine v tvojo pošljejo, jaz sem že tako naročala... Ti samo pokliči v Hoferje po Sloveniji, pa rezerviraj in prosi naj jo pošljejo v tebi najbližji Hofer...