Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Poletna šola računalništva 9.6.2005 20:02:09
|
|
|
|
lenika
|
Zakaj je pa mož ne nauči?
|
|
|
|
Poletna šola računalništva 10.6.2005 9:57:56
|
|
|
|
BigWhale
|
Hermes Softalb organizira prakticno vsako leto poletno solo racunalnistva. Ne vem pa kaksna stopnja predznanja je potrebna za solo. Niti ne vem, ce bo letos stvar organizirana.
|
|
|
|
Poletna šola računalništva 10.6.2005 13:24:54
|
|
|
|
Nataliaa
|
Hehehe, se vidi, da ne veste kako je če je mož informatik...raje sam plača kot pa da začetnika uči osnove...na žalost. Hvala za odgovor, za Hermes bom poklicala... Mogoče še kdo kaj ve? Hvala! LPN
|
|
|
|
Poletna šola računalništva 10.6.2005 14:28:26
|
|
|
|
BigWhale
|
Jaz Jakoba ze zdaj ucim... ;)
|
|
|
|
Poletna šola računalništva 10.6.2005 15:36:54
|
|
|
|
Nataliaa
|
Opa! A sprejemaš še kakšne dodatne učence??? Hehheheh LPN
|
|
|
|
Poletna šola računalništva 11.6.2005 23:48:28
|
|
|
|
Seven*
|
A Natalijo ful zanima Linux? Al je to bolj ocetova zelja. :)-:)-:)-
|
|
|
|
Poletna šola računalništva 12.6.2005 14:00:40
|
|
|
|
kofetek2010
|
moj je star 8,5 let in zna: - na internetu igrice poiskat in jih sam naloži, - igrice naloži v svojo mapo, ki jo je sam skreiral in sam poimenoval, - poišče igrice, ki so v računalniku in jih samostojno skapira, - odpret wordov dokument, vanj kaj napisat in ga shranit, - odpret e-pošto (MS outlook, Hotmail), jo prebrat, nanjo odgovorit ali skreirat novo, pa mogoče še kaj, pa se niti ne spomnim ;) je pa samouk in se je vsega naučil z opazovanjem ali sam ;)
|
|
|
|
Poletna šola računalništva 15.6.2005 15:28:05
|
|
|
|
Nataliaa
|
Hojla! Zasledila sem Poletno šolo računalništva za otroke na spletni strani http://www.housing.si/poletna_sola.htm . Cena je zelo ugodna, pa še program je zanimiv. Kaj mislite??? LPN
|
|
|
|
Poletna šola računalništva 16.6.2005 10:51:31
|
|
|
|
BigWhale
|
Jana, pa tvoj mali je cel genij. Po mojem najbolje, da gre v kako extra solo za nadarjene... :P Natalija, Ljudje, ki na Housingu ucijo Linux so v glavnem moji znanci, obvladajo zadevo, samo nimajo otrok :P zadeva bo najbrz kar cool. So mojstri tam. :)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prvi koraki k srečnemu otroštvu z GeneraliProgram Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?