Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Poletje ob Gardskem jezeru 18.2.2006 14:03:30
|
|
|
|
SPORTINA
|
Zanimivo....A predlgas ali sprasujes? Mi imamo pozitivne izkušnje izpred let (brez otrok), sestra pa že tudi z otroci... Veliko stvari za pogledat-obiskat, dobra kulinarika, ugodna klima, niti ne predalec....Kaj pa cene...to pa se nisem pogledala? Ima katera novejše izkušnje....v mislih NIMAM Gardelanda, ampak se kaj drugega...
|
|
|
|
RE: Poletje ob Gardskem jezeru 18.2.2006 17:07:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne jaz predlagam. Ker je lepo,sem že bila z družino,pa letos tudi.Za cene ne vem,ker mi gremo v stanovanje naših prijateljev.Mislim pa da so vse naveden. Zabaviščni park je bil samo en dan,obvezno zaradi otrok.Kopanje v jezeru,letos pa obisk vodnega zabaviščnega parka pa Safarija,pa še kaj se bo našlo.
|
|
|
|
RE: Poletje ob Gardskem jezeru 18.2.2006 19:56:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Uglavnem je v prvem linku vse,kar se hoče izvedeti. Od hotelov do kampov pa kmečki turizem,privat vile(to je samo za globoke žepe)Res izčrpno poročilo.
|
|
|
|
RE: Poletje ob Gardskem jezeru 26.2.2006 21:49:19
|
|
|
|
Tejk@
|
Ciao, mi smo bili pred tremi leti, začetek avgusta. Pasje vroče in nepopisna gneča v vodnem parku. Za spust po toboganu ali vodni reki je bilo treba čakati po pol ure , ležalikov zmanjka takoj zjutraj, malo sence. Mislim, da ni primerno za majhne otroke. Avgusta je bilo povsod preveč polno. MI smo kampirali. Kamp je bil zelo lepo urejen in čist.
|
|
|
|
RE: Poletje ob Gardskem jezeru 27.2.2006 10:47:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja,ker ste bili tam v špici sezone. Mi ponavadi na začetku julija in nikoli za konec tedna. Sicer pa je možnosti kopanja veliko tudi ob jezeru.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Nepozabni tematski vikendi v FalkensteinerjuFalkensteiner v Zadru to jesen ponuja tematske vikende za družine, polne zabavnih delavnic, predstav in aktivnosti. Od H...
Ideje za igre v gozduOtrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...
Zadnje s foruma
sindarinPoznate naziv oz znak dobra igrača, ki ga podeljuje Ministrstvo za šolstvo in šport?ne, ampak me zanima (
48%)
ne, me ne zanima (
7%)
da in se tudi pozanimam o izboru (
29%)
da, ampak me sploh ne zanima (
16%)
Število vseh glasov: 231Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!