|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Polenta
31.5.2008 20:48:09   
Kimi6
Živjo,

tukaj berem, da nekatere naredite bučke s polento, ali mešano zelenjavo s polento. Kako to narediteuser posted image  A bučke posebej skuhate in polento posebej? Ali skupajuser posted image  Dajte me malo razsvetlituser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Polenta
31.5.2008 20:59:25   
Naja30
Ravno danes je moja 18m hčerka jedla polento z bučkami. Naredila sem jo tako, da sem najprej skuhala bučke in jih vmešala med poletno, ko se je ta začela gostit. Lahko pa tud oboje posebi skuhaš in pol zmešaš. Ponavadi dam temu še žličko kisle smetane ali kakšen zdenka sirček.

(odgovor članu Kimi6)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.5.2008 22:57:23   
sandra85
skuham, ali prepražim  zelenjavo, posebej skuham polento, nato umešam zmečkano ali spasirano zelenjavo s polento , dodam žličko kisle smetane in to je touser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.6.2008 5:51:30   
Kimi6
Hvala za odgovore, bom naredila.

Lp

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.6.2008 7:39:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

skuham, ali prepražim  zelenjavo, posebej skuham polento, nato umešam zmečkano ali spasirano zelenjavo s polento , dodam žličko kisle smetane in to je touser posted image

Enako.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
1.6.2008 9:39:08   
bina30
od kdaj naprej pa otročki lahko jedo polento?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.6.2008 9:44:15   
rumenasoncnica
Da se še jaz priključim - a uporabljate kar instant polento ali kuhate "tapravo" iz koruzne moke?

(odgovor članu bina30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.6.2008 10:13:10   
buček
polento lahko je od 6m naprej oz.takoj pri uvajanju ker ne vsebuje glutena... mi smo začeli uvajati pri 4m in smo jedli polento nekje pri 5,5m. kuham pa istant polento

(odgovor članu rumenasoncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.6.2008 10:22:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

Enako.

Tudi jaz. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
1.6.2008 10:33:27   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: rumenasoncnica

Da se še jaz priključim - a uporabljate kar instant polento ali kuhate "tapravo" iz koruzne moke?

instant

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu rumenasoncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.6.2008 15:44:23   
Naja30
Lahko jo daš že na začetku, ker ne vsebuje glutena.
Jaz dam instant.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.6.2008 19:19:29   
Paštetka
instant polento od 5. meseca naprej.

Zelenajvo malo skuham pretlačim ali spasiram, dodam polento, sirček, smetano. Na začetku uvajanja sem dodala AM.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.6.2008 20:19:41   
saskija
vsaka instant polenta  vsebuje trohico glutena saj je bila koruza mleta tam kjer pšenica.

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?