|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Polenta, gris
11.5.2008 22:47:34   
Srečic@
Živjo,

kdaj lahko damo dojenčku polento ali gris in kako pripravite? Ali skuhate na vodi in kaj dodate?
Hvala.
S.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Polenta, gris
12.5.2008 0:03:43   
sandra85

js mu skuham polento normalno na vodi in pol umešam še skuhano zelenjavo
gres pa mu skuham na KM

polento sem mu začela dajat nekje pri 6,5m ker smo šele pri 6m začeli dobro uvajat (ker dojim)

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Srečic@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.5.2008 7:35:01   
mateyka
naša ni fen polente, ma pa zelo rada gres. sem ga probala uporabit namesto polente in notri vmešala zelenjavo, skuhala na juhici - ful pojedla user posted image go figure user posted image na mleku pa še nisem probala.. polento smo probal pri cca 6-6,5 mesecih, gres pri 7,5 ker polenta ni bla zelo priljubljena. 

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.5.2008 8:16:51   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

naša ni fen polente, ma pa zelo rada gres. sem ga probala uporabit namesto polente in notri vmešala zelenjavo, skuhala na juhici - ful pojedla user posted image go figure user posted image na mleku pa še nisem probala.. polento smo probal pri cca 6-6,5 mesecih, gres pri 7,5 ker polenta ni bla zelo priljubljena. 

enako. gres je oboževal, tudi skuhan na juhici, polente pa sploh probal ni. gres sem mu začela dajati nekje po 7m starosti, tja do 15m pa ga nisem kuhala na KM.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.5.2008 11:50:05   
Anonimen
Kakšen gres to kuhate?

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
12.5.2008 12:57:09   
Sisy
probite  tut polento skuhat na KM pa boste vidle kva bodo mlatl user posted image preverjenouser posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.5.2008 13:32:46   
rose
Okoli 7m sem ji dala polento, skuhano na vodi. jo prav obožuje in jo poje ogromne količine user posted image  Zraven ji pa dam ponavadi špinačo.
Gresa še nismo uvedli.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.5.2008 15:47:49   
2ursae
mi sedaj uvajamo gh dva tedna in sem mu dala polento, na vodi kuhano. To je letelo vsepovsod po kuhinji, sam po grlu ne user posted image . Gresa pa še nekaj časa ne bom, je le gluten not.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu rose)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.5.2008 16:36:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Kakšen gres to kuhate?

No, kakšen? Navaden al kakšen baby?

Aja, polento mi skuhamo na vodi, potem pa kuhano zelenjavo vmešam noter.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
12.5.2008 20:39:34   
Rozica25
kaj polenta je na fino zmlet koruzni zdrob?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.5.2008 21:11:00   
piko12
Jaz sem pa najprej skuhala kompot, pol sem pa sadje ven pobrala in v tisti vodi naredila polento, sadje pa pretlačila zraven. To je bilo nekaj časa najljubše kosilo. Pol sem pa polenti začela dodajat drugo zelenjavo pa mleko in trenutno mu je všeč z bučkami. Gres pa dobiva v korenčkovi juhi od 8m naprej. Oboje mi je fajn za zgostit oz kot priloga. Uporabljam pa od zlatega polja.

(odgovor članu Rozica25)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.5.2008 21:32:36   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: Rozica25
kaj polenta je na fino zmlet koruzni zdrob?

yup user posted image

mi mamo instant pšenični zdrob - kuhanje 3 min, isto kot instant polenta.
user posted image user posted image
sej, če pšenični zdrob kuhaš na vodi, se mu reče bela polenta (z mlekom dobiš pa močnik ali po domače "gres").

(odgovor članu Rozica25)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.5.2008 23:46:21   
nananaja
a ni močnik nekej druzga, saj pr nas doma so rekl tko, ko je ena v študentu tud trdila, da je močnik mlečni gres. sem se pa spomnla, de je nam mami menda kuhala močnik, pa ga menda nismo hotl jest, kot  ne koruznga soka pa žgancov. sem pa sama maliskuhala mlečni gres na mleku ene dvakrat, pa ga ni hotla, jst ga mam pa ful rada. še dobrr da je mlečni riž. polento pa je jedla, je pa drugač ne kuham velikrat, k jo mož ne mara, mi pa že večino stvari jemo skupej (8,5m), razen ekstremov. sem mal prelena, da bi ji vse kuhala posebej, pač tud midva jeva tako hrano, ki je zanjo primerna.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.5.2008 22:10:54   
Pia77
Močnik se naredi iz moke in jajc, skuha pa se ga na juhi - http://kulinarika.net/recept.asp?ID=798, lahko pa tudi na mleku (mlečni močnik).

(odgovor članu nananaja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.