Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Poldnevni program-a kdo ve??? 12.2.2008 13:01:27
|
|
|
|
Naja31
|
Meni se zdi, da je to v pristojnosti občine, ampak nisem pa prepričana.
|
|
|
|
RE: Poldnevni program-a kdo ve??? 12.2.2008 13:25:00
|
|
|
|
frutka_
|
Vrtec se sam odloča za programe, ki jih bo izvajal. Sicer imaš v grobem 2varianti: - Če imaš potrebo po varstvu otroka za 4ure potem razmisli o privat varstvu v kombinaciji s kakšnimi igralnimi uricami. Če ste iz kakšnega večjega mesta potem ni težav.
- Sicer pa morda razmisli da ga pustiš v vrtcu do 1430ure. Torej da po kosilu počiva, dobi malico in potem prideš po njega.
Srečno!
|
|
|
|
RE: Poldnevni program-a kdo ve??? 12.2.2008 14:23:02
|
|
|
|
Suzy.
|
Frutka hvala za nasvete. Ne pride pa ne prva ne druga varianta v poštev. V vrtec sem jo dala s tem namenom, da bo med vrstniki, s katerimi bo potem hodila v šolo. Spanje po kosilu pa sploh ni varianta, ker čez dan že res zelo dolgo ne spi. In če se kdaj zgodi, da jo zmanjka za nekaj minut, potem imamo žurko vsaj do 23h. Da bi jo pa pustila tam ležat v temi samo zato, da se mi bo zdel bolj smiselno porabljen denar mi pa tudi ni.
|
|
|
|
RE: Poldnevni program-a kdo ve??? 12.2.2008 14:32:55
|
|
|
|
frutka_
|
Ups, šele zdaj sem videla da imaš pupiko. Počitek v vrtcu je fleksibilen. To pomeni da cca 20minut počivajo na ležalnikih potem pa kdor ne zaspi vstane. Ne zgleda ravno tako, da ležijo v temi in čakajo kaj bo. Poleg tega ti kot starš lahko izražiš svojo željo. Recimo poveš, da imate zvečer telovadbo, če predolgo spi. Počitek se mi zdi kar pomemben in ni nujno da počitek pomeni spanje. No, samo to sem hotela razložiti. Vem, da situacija ni črno-bela. Srečno!
|
|
|
|
RE: Poldnevni program-a kdo ve??? 12.2.2008 14:41:54
|
|
|
|
nena m
|
Nam je vzgojiteljica na sestanku razložila, da se v našem vrtcu niso odločili za izvajanje poldnevnega programa, ker je bilo vpisanih preveč otrok in so jih odklonili. Rekla je, da se za izvajanje krajšega programa ponavadi odločijo v tistih vrtcih, kjer ne primanjkuje mest za otroke. Saj če pomisliš je to logično. Smo pa tudi mi plačevali celoten program, čeprav je hodil po kosilu domov. lp
|
|
|
|
RE: Poldnevni program-a kdo ve??? 12.2.2008 15:45:47
|
|
|
|
bskrle
|
Kamnik -dopoldanskega in popoldanskega. Za drugje ne vem.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?