|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pol leta vrtec, pol ne
17.2.2010 18:55:40   
sobra
Pozdravljene!

Mene nekaj zanima, če katera slučajno ve. Namreč približno pol leta živimo v tujini, pol pa v Sloveniji.Če bi oddala prošnjo za vrtec in ga slučajno dobila...Kako je s tistim časom ko nas ni tukaj, plačuješ rezervacijo al kako? Res o teh stvareh nimam pojmauser posted image
Vrjetno bi padli v najvišji plačilni razred, kok to pride pa kolko rezervacija?

hvala za odgovore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pol leta vrtec, pol ne
17.2.2010 19:12:11   
ledenaa
kakor je meni znano ni rezervacije za pol leta
Naj me katera popravi user posted image

(odgovor članu sobra)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
17.2.2010 20:06:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sobra)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
17.2.2010 20:39:30   
sobra
Hvala vama za odgovoreuser posted image

Sam vidim da sm se narobe izrazila, nisem čist prou napisala.
V Sloveniji smo večkrat na leto. Recimo zdaj nas cel marec in pol aprila ne bo, maja pa spet pridemo... tako da švigamo sem in tja.

Vidim da mi ne preostane nič drugega kakor privat varstvo.
Sej verjetno je res bolje tako, kakor da bi moja mala nekemu malčku odžirala mesto v vrtcu (če bi ga seveda dobila).
Sam še ta informacija me zanima, kolko je polna cena vrtca? A cena rezervacije je enaka ne glede na plačilne razrede?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.2.2010 20:46:37   
ledenaa
Polne cene so različne ,nimajo vse občine enako
rezervacije tudi niso enake.
vtipkaj vrtec ki je v vaši bližini in boš videla na njihovi spletni strani
Prav tako si izračun vrtca narediš kar po internetu

(odgovor članu sobra)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.2.2010 20:48:57   
zmajaz

IZVIRNO SPOROČILO: MILLEENA
Kolikor se ja spomnim je mogoče rezervacijo imeti največ 2 meseca (pa še to če se ne motim samo vpoletnih mesecih -

Tudi pri nas je tako - rezervacija je (razen v izjemnih okoliščinah) možna največ 2 meseca in še to samo poleti (v času poletnih počitnic).

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.2.2010 21:14:15   
skuštrana
Mi tudi stalno švigamo sem in tja, otroka imamo vpisana v vrtec in kadar ju ni plačamo polno ceno.
Drugače ne gre.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.2.2010 22:08:42   
MARTINŠČICA
Informativni izračun: http://portal.3-port.si/public/program_files/vrtci/index.layout
Za solidno privat varstvo se cene gibljejo med 230 in 450 € na mesec. To velja za Kranj in okolico.

200% MAMI

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.2.2010 22:33:39   
diva 4
V vrtcu , ki ga obiskuje moj sin, je do lani bilo tako, da si rezervacijo lahko koristil 2 m v času poletnih počitnic.Od lani pa je to možno samo 1 m v času poletnih počitnic user posted image

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.2.2010 8:44:40   
kristinaj
pri nas je tako, da je rezervacija samo poleti, julij in avgust, med letom pa ne vem... zato bi se v tvojem primeru obrnila kar na upravo vrteca...

lahko ga pa za pol leta vpišeš in ga dajo v tisti vrtec kjer je prosto... predvidevam...

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu sobra)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.2.2010 8:49:32   
oka
Najbolje bi bilo, da pokličeš vrtec in poveš vašo situacijo. Tam ti bojo dali odgovor iz prve roke in mogoče se bo dalo kaj urediti.

(odgovor članu sobra)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?