Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pokončni sesalnik Hoover ali Electrolux? 29.4.2009 8:09:53
|
|
|
|
kepica
|
Mi imamo Electroluxa že tri leta in smo z njim zelo zadovoljni. Je pa dovisno, za kakšen namen ga nameravate kupiti. Priporočam ga za dnevno sesanje, za generalko pa ravno ni, ker ni dovolj močen.
|
|
|
|
RE: Pokončni sesalnik Hoover ali Electrolux? 29.4.2009 9:03:38
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: kepica Mi imamo Electroluxa že tri leta in smo z njim zelo zadovoljni. Je pa dovisno, za kakšen namen ga nameravate kupiti. Priporočam ga za dnevno sesanje, za generalko pa ravno ni, ker ni dovolj močen. Enako, samo da imamo Hooverja .
|
|
|
|
RE: Pokončni sesalnik Hoover ali Electrolux? 29.4.2009 11:46:16
|
|
|
|
Dali*
|
Ja, uporabljala bi ga za dnevno sesanje. Sploh mi je fajn, ker ima še manjši sesalec za pult, mizo...na hitro spucaš. Kako je pa z vzdržljivostjo baterij? Res pa je, da je Electroluxov bistveno manj močnejši kot Hoover, ki ima 18V moči, medtem ko Electroluh max 12 V.
|
|
|
|
RE: Pokončni sesalnik Hoover ali Electrolux? 29.4.2009 11:52:12
|
|
|
|
kepica
|
Naš zdrži toliko, da posesam celo stanovanje; cca 100 m2. Ja, moč je pa šibkost tega sesalca. Saj pravim, za generalke ni. Včasih čez kakšno smetko večkrat potegnem, da jo posesa.
|
|
|
|
RE: Pokončni sesalnik Hoover ali Electrolux? 29.4.2009 11:55:48
|
|
|
|
water lily
|
Imamo elektrolux. Za dnevno sesanje je super. Pobere tudi dlake iz volnenega tepiha . Baterija zdrži brez problema za celo stanovanje posesat (80 kvadratov). Ročni je tudi super, velikokrat prav pride. Jaz z njim tudi prah sesam, ima nastavek za prah. Meni je super v glavnem.
|
|
|
|
RE: Pokončni sesalnik Hoover ali Electrolux? 29.4.2009 15:05:54
|
|
|
|
robinzon
|
Imam tega novega hooverja in sem nad njim razočarana, ravno ga imam na servisu, ker se je krtača nehala vrtet. Kupila sem ga v glavnem zaradi mačjega peska, pa ga brez vrteče krtače ne pobira, pa še to ne vsega. Dober je edino kot ročni sesalec. Z njim sem sesala caa pet minut na dan, mogoče en teden, potem se sprazni in se polni več kot en dan. Ne sme se ga pa skoz polagat na polnilno mesto, ampak samo izpraznjenega. Kaj pa vem, za to ceno sem pričakovala malo več, upam, da je elektrolux kaj boljši, naj vas ne zavede tistih 18V.
|
|
|
|
RE: Pokončni sesalnik Hoover ali Electrolux? 29.4.2009 15:11:29
|
|
|
|
Jančika_
|
Jaz imam še tastarega Hooverja, nisem nikoli imela z njim nobenih problemov, ga pa vedno postavljam na polnilec. Imata ga tudi dve prijateljici in ga imata obe vedno postavljenega gor. Meni po več kot treh letih še vedno dela kot prvi dan.
|
|
|
|
RE: Pokončni sesalnik Hoover ali Electrolux? 29.4.2009 19:01:06
|
|
|
|
Dali*
|
Jančika kateri model pa imaš?
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?