Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pokašljevanje in prvi piškot 7.12.2004 10:30:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Najbolj boš vedela, če res kašlja, če bo to počel tudi v spanju. Če "kašlja" samo, kdar je buden, potem res verjetno "kašlja". Mulc mejhen, he, he!
|
|
|
|
Pokašljevanje in prvi piškot 7.12.2004 10:33:16
|
|
|
|
tjaga
|
He, he, a ga je začel falotek biksat, kaj? Pozdravček od Tjaše in Gašperja
|
|
|
|
Pokašljevanje in prvi piškot 7.12.2004 10:45:05
|
|
|
|
sk|s
|
očitno bo bolje, če si spremenim IME v VZDEVEK. JAZST SEM OČKA! :zmeden:
|
|
|
|
Pokašljevanje in prvi piškot 7.12.2004 10:54:28
|
|
|
|
malika
|
Naš je začel pokašljevat, ko je slišal babico kašljat. In potem je to tajalo kakšna dva tedna in takrat je bil frajer. Kašljal pa je samo takrat, ko smo ga vsi gledali, ali pa ko se je naveličal igrač in je iskal pozornost. Kakšen piškotek pa lahko dobi po dopolnjenem 6 mesecu(zaradi glutena), pred tem pa mogoče tiste riževe plošče-saj ne vem kako se jim reče. jaz jim rečem stiropor:)-
|
|
|
|
Pokašljevanje in prvi piškot 7.12.2004 13:58:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Malika- riževi vaflji:)
|
|
|
|
Pokašljevanje in prvi piškot 7.12.2004 16:06:18
|
|
|
|
frutka_
|
Jaz sem imela malega tudi na sumu, a pokašljuje kar tako, ker mu je fino. Ampak mu je začelo iz noska tečt in je malce prehlajen. Če meniš, da nima nekih drugih simptomov potem je morda res samo napravljanje. Sicer pa je najbolje da se oglasita pri pediatru. Piškotkov še mu nisem ponudila,star je 5 mesecev poskusila pa bom po receptu malike (hvala za dober nasvet!) da mu kakšen vafelj dam.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?