anika87
|
Punce jaz se ubadam z istim problemom. Kje pa najdete te tabelce, na škatlah za mleko? A jih lahko prepišete sem prosim, če se kateri da oz. če mate časa... Jaz ga hranim z Babylove in v tisti tabeli piše, da naj bi 150 ml (vode + 5 meric) pojedli 3-4 mesece stari dojenčki. A na vaših piše drugač? Jaz nočem imet otroka natempiranega po urniku, ampak malo pa le gledam in se probam držat, prvo zato, da mamo nek ritem, drugič pa zato, ker kljub temu, da reče zdravnica, da se otroci ne znajo prenajedat, se meni včasih zdi, da kar je in je, čeprav bi že moral biti sit, seveda kmalu tudi polije... Sicer pa, kot pravi soncica, res bo še časa za dieto, samo jaz mislim, da je lažje zdaj malo omejit, kot pa čez 5 let otroku poskušat razložit zakaj ne smo toliko jest... Mogoče tudi zato razmišljam tako, ker je znanka hčerko imela na zdravstveni dieti pri starosti 6 let. In še na koncu če dodam - tudi jaz Nejcu še doštukam, če vidim, da je res lačen, seveda pa ga prvo poskusim potolažit na drugačne načine in ponavadi kar gre (pesmica oz. anmacija). Aha, pa še to. Ker ga še vedno ponoči in zgodaj zjutraj dojim, me zanima, če se slučajno zgodi, da ne bo več mleka, koliko jim daste ponoči in zgodaj zjutraj, pred vstajanjem. A isto kot čez dan?
Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23) Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila. Zala,
|