|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pohvale za H&M!!
23.5.2005 12:57:53   
teta beta
Tole pa kar moram deliti z vami, tako sem presenečena.

Teta mi je prejšnji teden prinesla iz Prage iz h&m-a body za dojenčka. Vzela je kar najmanjšega in šele jaz sem doma ugotovila, da je pravzaprav za nedonošenčke, št. 44. Brez velikega upanja sem poklicala v H&M, mislila malo težit in če bi šlo bi šlo, sicer bi ga pa že kam spravila. In kaj se je zgodilo? Samo povem, kakšna je situacija in: Ni problema, kar prinesite. Brez vprašanj, brez kompliciranja, samo menjalni tečaj za češko krono moram vedet, ker gor ni cene v evrih.

Mogoče me ne bi smelo to tako presenetiti, ampak me je, res, kapo dol :bravo:. Upam, da se ne bo slišalo patetično, ampak zdaj imam pa res občutek, da smo zares v Evropi.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pohvale za H&M!!
23.5.2005 13:39:47   
Anonimen
Kul, da je še komu mar za naše potrošniške težave ;)

(odgovor članu teta beta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pohvale za H&M!!
23.5.2005 15:16:39   
Mojca20
Surprise!!!!:bravo::bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pohvale za H&M!!
23.5.2005 15:20:53   
žiža
imam jaz tud dobre izkušnje s HM. Kupljeno je bilo v Avstriji in smo tud brez problema zamenjali pri nas. Ni bilo potrebnega nobenega računa, samo etiketa. :bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pohvale za H&M!!
23.5.2005 15:41:19   
Blink1
Ja super. Pa dobro je vedet. Meni niti na kraj pameti ni padlo, da bi lahko tukaj zamenjala, kar sem kupila v Avstriji:zmeden2:

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Pohvale za H&M!!
23.5.2005 15:56:43   
Anonimen
Zamenjajo brez problema. Mami in oči sta v Berlinu kupila pulover za sestro1, ki se je očitno strgal, ko so jemali dol varovala in kupila še eno obleko, ki ni bila nobeni prav. So šle v Lj H&M in vse zamenjali.
:bravo: H&M! Itak so najboljši :)

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Pohvale za H&M!!
23.5.2005 16:44:18   
kofetek2010
ooooooo, fino, a potem lahko odnesem vso spomladansko konfekcijo, ki sem jo kupila preden sem se razlezla in bi bodo menjali za nosečniške oblekice? :)-

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Pohvale za H&M!!
23.5.2005 19:01:49   
Blink1
he he

poskusi;)

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Pohvale za H&M!!
23.5.2005 19:38:05   
Meggi
Tole za zamenjavo nosečniških cunj se mi zdi skor nemogoče- ker jih praktično v Lj nimajo. To se mi pa zdi žalostno res.

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Pohvale za H&M!!
23.5.2005 19:54:28   
kofetek2010
imajo v MB :)- ja, ja, v MB pa imajo :)-
pridem tja s celim kupom cot, dajte mi jih menjat :)- sem ji po pomoti kupla :)-

Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?