|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pohvale za H&M!!
23.5.2005 12:57:53   
teta beta
Tole pa kar moram deliti z vami, tako sem presenečena.

Teta mi je prejšnji teden prinesla iz Prage iz h&m-a body za dojenčka. Vzela je kar najmanjšega in šele jaz sem doma ugotovila, da je pravzaprav za nedonošenčke, št. 44. Brez velikega upanja sem poklicala v H&M, mislila malo težit in če bi šlo bi šlo, sicer bi ga pa že kam spravila. In kaj se je zgodilo? Samo povem, kakšna je situacija in: Ni problema, kar prinesite. Brez vprašanj, brez kompliciranja, samo menjalni tečaj za češko krono moram vedet, ker gor ni cene v evrih.

Mogoče me ne bi smelo to tako presenetiti, ampak me je, res, kapo dol :bravo:. Upam, da se ne bo slišalo patetično, ampak zdaj imam pa res občutek, da smo zares v Evropi.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pohvale za H&M!!
23.5.2005 13:39:47   
Anonimen
Kul, da je še komu mar za naše potrošniške težave ;)

(odgovor članu teta beta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pohvale za H&M!!
23.5.2005 15:16:39   
Mojca20
Surprise!!!!:bravo::bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pohvale za H&M!!
23.5.2005 15:20:53   
žiža
imam jaz tud dobre izkušnje s HM. Kupljeno je bilo v Avstriji in smo tud brez problema zamenjali pri nas. Ni bilo potrebnega nobenega računa, samo etiketa. :bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pohvale za H&M!!
23.5.2005 15:41:19   
Blink1
Ja super. Pa dobro je vedet. Meni niti na kraj pameti ni padlo, da bi lahko tukaj zamenjala, kar sem kupila v Avstriji:zmeden2:

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Pohvale za H&M!!
23.5.2005 15:56:43   
Anonimen
Zamenjajo brez problema. Mami in oči sta v Berlinu kupila pulover za sestro1, ki se je očitno strgal, ko so jemali dol varovala in kupila še eno obleko, ki ni bila nobeni prav. So šle v Lj H&M in vse zamenjali.
:bravo: H&M! Itak so najboljši :)

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Pohvale za H&M!!
23.5.2005 16:44:18   
kofetek2010
ooooooo, fino, a potem lahko odnesem vso spomladansko konfekcijo, ki sem jo kupila preden sem se razlezla in bi bodo menjali za nosečniške oblekice? :)-

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Pohvale za H&M!!
23.5.2005 19:01:49   
Blink1
he he

poskusi;)

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Pohvale za H&M!!
23.5.2005 19:38:05   
Meggi
Tole za zamenjavo nosečniških cunj se mi zdi skor nemogoče- ker jih praktično v Lj nimajo. To se mi pa zdi žalostno res.

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Pohvale za H&M!!
23.5.2005 19:54:28   
kofetek2010
imajo v MB :)- ja, ja, v MB pa imajo :)-
pridem tja s celim kupom cot, dajte mi jih menjat :)- sem ji po pomoti kupla :)-

Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?