Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pohistvo in previjalne Sadeko 10.11.2004 0:14:49
|
|
|
|
mala Zala
|
Midva sva kupila posteljico za našo Zalo v Sadeku. Tam ni trgovine, ampak imajo poleg tovarne eno sobo, v kateri imajo razstavljene modele posteljic in previjalnih miz. Cene so kar nižje kot npr. v BC (vem, da tam prodajajo njihove posteljice). Midva sva dala za tako, ki je v BC okrog 30.000 SIT v Sadeku 23.000 SIT. Res pa je, da nimava prav daleč (Zasavje) in se nama je splačalo (enkrat sva šla celo zastonj, ker so imeli kolektivni dopust - raje prej pokliči, da se ti ne zgodi isto). Je pa zelo kvalitetna izdelava, čeprav sem zadnjič brala eno punco, ki je pisala, da je dobila čisto poravsano postelco. Bodi pozorna! Skratka, splača se! LP!
|
|
|
|
Pohistvo in previjalne Sadeko 10.11.2004 0:17:38
|
|
|
|
mala Zala
|
Aja, sori, za omare sprašuješ!!!!! Joj, sem bla prehitra. Za omare pa ne vem, če jih imajo. Pozanimaj se po telefonu 03/573-62-32. Če te pa zanima pot, pa piši, ti bom poskušala razložiti. Najbolje na privat, da bom zihr vidla. LP!
|
|
|
|
Pohistvo in previjalne Sadeko 10.11.2004 9:25:42
|
|
|
|
atinav
|
Ojla! Jaz sem zdaj v soboto nabavila v Sadeko previjalno in posteljico. Jaz osebno sem bila z njimi zelo zadovoljna, predvsem z cenami in tudi prijazni so zelo. Tudi jaz ti predlagam da prej pokličeš in vprašaš, če imajo na razpolago to kar želiš. Trenutno so začeli z novim programom in moram povedat da so res lepe in kvalitetne stvari. Odprto imajo vsak dan do 14 ure...in ker imajo full dela so tam tudi v sobotah do iste ure. papa :)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?