Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pogrevanje svojega mleka 22.1.2006 18:27:53
|
|
|
|
cicido
|
Men so rekl, da ga lahko pogrejem samo enkrat, pol pa ne vem. Res ga je skoda. Mu pa nastimaj neki ml manj pa ce bo se lacen, ga potem pogrej, medtem pa podrita kupcek.
|
|
|
|
RE: Pogrevanje svojega mleka 22.1.2006 19:53:04
|
|
|
|
Katrin
|
Ne bi vedela; jaz sem ga pogrela le enkrat potem pa žal zlila stran... lp
|
|
RE: Pogrevanje svojega mleka 22.1.2006 20:01:52
|
|
|
|
N30
|
Jaz ga pogrejem včasih tudi 2x, ker moj otroček je kar trmast in enkrat ne bi sploh ne pil, potem pa bi čez 10 minut celo flaško. Lp
|
|
|
|
RE: Pogrevanje svojega mleka 22.1.2006 20:08:52
|
|
|
|
Badeja
|
Jaz sem ga vedno zavrgla. Mislim, da se mleko lahko pogreje le 1x.
|
|
|
|
RE: Pogrevanje svojega mleka 22.1.2006 21:54:18
|
|
|
|
Seven*
|
Mleka ne smes ponovno pogrevat! Obvezno zavrzi. Preverjena informacija.
|
|
|
|
RE: Pogrevanje svojega mleka 23.1.2006 8:16:22
|
|
|
|
lelaval
|
jaz sem ga pogrela le 1x, potem pa zavrgla. Je pa ena napisala, da vedno 2x pogreva. Lahko poskusiš.
|
|
|
|
RE: Pogrevanje svojega mleka 23.1.2006 16:22:18
|
|
|
|
alijana
|
Zdravo. Mleko se sme zagreti le 1x, nato ga je potrebno zliti stran. Sem vprašala pediatrinjo. Lp,
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?