ronja
|
Fant je v letih, ko vedno bolj išče očetovsko figuro, vedno bolj rabi njegov zgled, vedno več mu pomeni njegovo mnenje. To ne bo večno, je pa ključno v najstniških letih, če želiš, da odraste v neko samostojno osebnost, ne da bi mu bilo treba veliko delat na sebi kasneje. Zato je normalno, da te ni več toliko pogrešal, da se je bolj obračal nanj. Glede na to, da ima še enega moškega doma (tvoj partner), pa zgled sploh ni problematičen, ga bo dobil tu in tam. ne gre toliko za vzgojo samo, kot za vzgled, se mi zdi. Seveda te ima rad! Pa sestrico tudi. Ampak moraš razumeti, da se tem malim, odraščajočim fantičem ves cajt dogaja! Sploh pri očijih user posted image Kje pa imajo čas koga poklicati. Sploh pa mamo, s katero itak preživljajo celo leto user posted image Se ne spomnijo na to. To nekak tudi jaz mislim, čeprav še nisem bila v tej koži (zaenkrat mi hvalabogu tudi ne kaže - sva še skup, pa tudi zaenkrat imava 2 punci), tako da je vse bolj teoretski. Vajina sinova bosta kasneje, ko bosta odrasla, gotovo zelo ponosna na svoji mami in očeta, da ste se vedno tako lepo zmenili - in takrat bosta vedeli, da sta delali prav in da sta vaju maladva vedno imela rada. PS: mojadva sicer nista bila ločena, sem pa bila jaz celo poletje na morju in to seveda ne ves čas s starši. In tudi pri 8ih letih in takrat ni bilo mobijev, tako da se nismo nič slišali. Pa ne morem rečt, da sem kaj strašno pogrešala mamo. Mi je bilo bolj všeč z njo, kot s teto, ampak še rajši sem bila pa z enimi očetovimi prijatelji enkrat. Tako da - nič bat - mam vseeno rada svoje starše, zelo .
|