|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pogosto lulanje - znak nosečnosti?
13.11.2006 15:38:06   
pingi
Parkrat sem že zasledila, da je eden od znakov nosečnosti tudi pogosto lulanje oz. uriniranjeuser posted image  
Zanima me, če je katera izmed vas imela ta znak in kdaj se je pojavil (kmalu po ovulaciji ali kasneje)?
Ker ne vem ali sem prehlajena ali je kaj drugega...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pogosto lulanje - znak nosečnosti?
13.11.2006 16:06:27   
ninocka
Men se je sele tam v enmu 4 mesecu nosecnosti, ko je otrok ze zacel mal pritiskat na mehur. Ni blo pa to tko, da bi mogla it na 5 min.
Enim se pa ze prej oz. ze takoj na zacetku.
Jst npr. hodim tud vec na WC pred M in sploh ce je takrat se bolj mrzlo vreme.

Pa upam da je kaj drugega...user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.11.2006 16:32:14   
2 Sraki
Pri men se je to začel šele v sedmem mesecu, pri prijateljicah pa se je začelo že takoj, tako da je možen znak, ni pa 100%.

No morda si le srečka nosečka user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.11.2006 16:43:16   
petraz
Ja, lahko se pojavijo tudi v začetku nosečnosti..... Jaz sem tudi prvi mesec pogosto hodila na WC, sedaj ko gre h koncu pa še pogosteje...

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.11.2006 22:07:30   
živa
Jaz sem, preden sem delala test (tam okoli predvidenega začetka menstruacije), zelo pogosto lulala, ampak mi ni vžgalo, da je to zaradi nosečnosti.

Lp,

živa

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.11.2006 7:09:50   
lana38
Jaz sem v obeh prejšnjih nosečnostih hodila pogosto na WC, tudi ponoči vsako uro zadnji mesec.
Zdaj pa imam ta mesec, ko jemljem Klomifen že od vsega začetka to težavo, da moram tudi ponoči 3 krat vstati. Podnevi pa grem vsako uro skoraj na WC. Ne vem, če je to stranski učinek Klomifena, samo zdaj je že minilo 12 dni od zadnje tablete Klomifena, težava pa je ša kar naprej tu. Ne vem, kaj to pomeni. user posted image  bi naj prišla šele okrog 21.11. To pa je še cel teden.
LP

lana38

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.11.2006 8:53:14   
Naja31
Zivjo,

jaz sem tisti dan ko bi morala dobiti M imela občutek,da me skoz na wc, kot da bi imela vnet mehur. Pa je čez 4 dni test pokazal dve črtici. user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.