Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pogosto kakanje in črne nitke 12.3.2008 18:37:32
|
|
|
|
andie
|
Ne vem, če je to prepogosto... Moja je stara 11mes, povprečno ma skos 2 rundi kakanja na dan Nitke... A jeste banane? Pr nas so zaradi tega
|
|
|
|
RE: Pogosto kakanje in črne nitke 12.3.2008 18:57:03
|
|
|
|
pajac
|
mi imamo temnorjave nitke obvezno po banani Prvič sem ga skoraj k zdravniku peljala.. Sicer pa naš pobič kaka 3-4x dnevno.. odvisno od hrane, ki jo dobi...
|
|
RE: Pogosto kakanje in črne nitke 12.3.2008 19:27:01
|
|
|
|
Naja30
|
Nitke od banane, ja. Pogosto kakanje je pri nas, kadar je kakšen zob na udaru. Ali če kaj takega poje.
|
|
|
|
RE: Pogosto kakanje in črne nitke 12.3.2008 19:54:18
|
|
|
|
Laubica
|
A te nitke so od banane joj sem mislila da ima gliste ali kaj-saj je samo malo probal banano in še nič mu ni teknila
|
|
RE: Pogosto kakanje in črne nitke 12.3.2008 20:21:11
|
|
|
|
Naja30
|
Če bi bile gliste, bi se premikale.
|
|
|
|
RE: Pogosto kakanje in črne nitke 12.3.2008 20:30:31
|
|
|
|
ThinkPink
|
Naša je star 7m in tudi zelo pogosto kaka, najmanj 1x, pa tudi do 3-4x na dan. Sem pa opazila, da vedno ko je banano kaka nitke, torej je to od banane. Banane pa je vsaj 3x na teden.
|
|
|
|
RE: Pogosto kakanje in črne nitke 13.3.2008 7:48:50
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica A te nitke so od banane joj sem mislila da ima gliste ali kaj-saj je samo malo probal banano in še nič mu ni teknila sva bili enakih misli To so nitke od banane, pa pri sinu je to bilo ful vidno, ker se je takrat še samo dojil in sem mu dala samo za probat banano...
< Sporočilo je popravil pajac -- 13.3.2008 7:49:12 >
|
|
RE: Pogosto kakanje in črne nitke 13.3.2008 16:20:43
|
|
|
|
Laubica
|
sinu je to bilo ful vidno, ker se je takrat še samo dojil in sem mu dala samo za probat banano... Ja pri nas isto
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najbolj srčkana imena za dekliceV galeriji spodaj preverite najbolj srčkana imena za deklice v angleškem jeziku, ki so pospremljena s kratkim opisom ime...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?