|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pogosto kakanje
20.3.2008 10:03:05   
Anonimen
Živjo! Prosila bi za vaše izkušnje in nasvet.

Moja mala je stara 4.5 mesecev (koregirano 3). Pri 4 mesecih se mi je začela zbujati ponoči na 1- 2 uri za hranjenje zato sem se odločila za riževo kašico pred spanjem. In je pomagalo, sedaj spi 6 ur v kosu, očitno ji je bilo mleko premalo. Po obisku patronažne in po posvetu sem ji začela uvajati tudi jabolko v dop. času (komaj 1 teden uvajamo jabolko). Žlička ji dela še nekaj težav, zato ji dam večinoma spasiran obrok še po flaški in ga ima zelo rada.

Problem je v tem, da po večerni kašici drugi dan zelo pogosto kaka, malo bolj redko, rumeno, do 6x, 7x na dan. Še vedno je dobrovoljček in ni drugih sprememb razen tega, da je plenica non stop polna. Je to normalno? Za par dni sem ji ukinila jabolko, ker sem mislila da ji to dela težave, ampak še vedno po kašici pogosto kaka. Izkušnje prosim!

Aja še to. Sedaj mi je začela zavračati adaptirano mleko. Noče več jest, oz. poje zelo malo. Je to samo obdobje al to pomeni, da bomo kar mogli začet z GH??

Hvala
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pogosto kakanje
20.3.2008 10:11:27   
Anonimen

Problem je v tem, da po večerni kašici drugi dan zelo pogosto kaka, malo bolj redko, rumeno, do 6x, 7x na dan. Še vedno je dobrovoljček in ni drugih sprememb razen tega, da je plenica non stop polna. Je to normalno? Za par dni sem ji ukinila jabolko, ker sem mislila da ji to dela težave, ampak še vedno po kašici pogosto kaka. Izkušnje prosim!

Aja še to. Sedaj mi je začela zavračati adaptirano mleko. Noče več jest, oz. poje zelo malo. Je to samo obdobje al to pomeni, da bomo kar mogli začet z GH??

Ja, je normalno, da toliko kaka in ja, je prekmalu za uvajanje GH, ampak saj si že začela z uvajanjem. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.3.2008 10:15:47   
BlackyMouse
A ni to prekmalu za uvajanje? Kakorkoli, normalno je, ta toliko kaka.. Z Gh pa res ni potrebno tako zgodaj začeti, to je pač obdobje..

Biti ljubljen pomeni več, kot biti bogat, kar pomeni biti srečen..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.3.2008 10:40:17   
Anonimen
Hvala punce za odgovor. Tudi jaz sem mislila, da bom počakala do 5., 6. meseca z uvajanjem GH, samo mala je drugače kar jedec, samo zdej je začela na polno štrajkat z mlekom, spije ga samo če je zmešano s kašico, drugače ga noče. user posted image

Mala tudi že prehitela svoje vrstnike, po teži in razvoju je na nivoju skoraj 5. mesečnice in niti ne izgleda kot nedonošenček.

Malo ste me potolažile tole s kakanjem, imam pa slabo vest zaradi uvajanja, samo drugače očitno ne bo šlo.....user posted image

(odgovor članu BlackyMouse)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
20.3.2008 12:03:24   
BlackyMouse
Mogoče ji mleko ne odgovarja? Ali pa enostavno ni lačna? Mogoče bolna?

Drugače pa, če ne gre drugače, ne gre.

Biti ljubljen pomeni več, kot biti bogat, kar pomeni biti srečen..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.3.2008 14:19:02   
Anonimen
Bolna ni, novalac pije že od rojstva dalje. Lačna je pa sigurno, to pokaže z jokom. Ko vidi flašo, jo takoj zagrabi in ko pogrunta da je samo mleko, potiska flašo z jezikom ven oz. se upira. Prej sem ji v mleko pomešala eno malo žličko kašice in je vse stankala user posted image . Mah.......  bo že.

(odgovor članu BlackyMouse)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
23.3.2008 13:46:45   
tejči77
nana22, to je verjetno tako obdobje. Moja sicer je Pregomin, in je tudi imela kakšen mesec, (v enaki starosti kot tvoja mala) ko ni in ni hotela jesti. Sva se delno dojile. In sem hotela probat eno drugo znamko mleka za alergike, pa mi pediatrinja ni dovolila. No, ščasoma je minilo in je normalno jedla naprej. Gosta hrano sva pa začele uvajaz ob dopolnjenem 6. mesecu, kljub temu, da se je prej ponoči zbujala, smo jo pač večkrat nahranili.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.3.2008 13:51:56   
tejči77
otroku moraš pustit, da se po svoje razvija in ne preveč hitet. Imajo obdobja, ko več jejo in obdobja, ko manj jejo. Vsaj moja je imela tako. In poslušat svoj instinkt, to je najpomembnejše, ker je vsak otrok drugačen.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?