Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pogostitev pred porodniško 20.1.2010 10:30:11
|
|
|
|
silvy
|
Spekla sem nekaj peciva in pijača. Kot dodatek med malico.
|
|
|
|
RE: Pogostitev pred porodniško 20.1.2010 10:32:20
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA Pred porodniško bi pogostila sodelavce - kolektiv. In pa tisto, kar me najbolj muči, kako napisati vabilo Čemu pa vabilo? Saj jih boš najbrž pogostila v službi, ne doma. No, lahko pa poskusiš z "Danes te vabim v službo, ker...".
|
|
|
|
RE: Pogostitev pred porodniško 20.1.2010 10:59:41
|
|
|
|
MLADAMAMICA
|
ja, pogostitev bo v službi, ampak je navada, da se vabimo preko elektronske pošte, ker smo kar pometani
|
|
|
|
RE: Pogostitev pred porodniško 20.1.2010 11:07:53
|
|
|
|
jakaracman
|
Ja pol pa napiši, ker se od vas poslavljam za nekaj časa, odhajam v pampersland vas vabim da na malico.....dodaš kam in kdaj in to je to.pri pogostitvi pa svoj kolektiv upam, da poznaš toliko, da veš kaj imajo radi.Moji recimo so dobili špehovko in pehtranovo potico.
|
|
|
|
RE: Pogostitev pred porodniško 20.1.2010 13:04:19
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA Punce, prosila bi za pomoč. Pred porodniško bi pogostila sodelavce - kolektiv. Še ne vem, kaj bom pripravila. Bo to sladica, malica, vinček... kaj ste pripravile ve? In pa tisto, kar me najbolj muči, kako napisati vabilo? hvala... Ker smo mali kolektiv in imamo bolj malo kuhinjo sem jih jaz povabila kar na kosilo v eno gostilno......ki se je seveda malo zavleklo v pozne popoldanske ure..... Vabil si pa tudi nikoli ne pišemo......
|
|
|
|
RE: Pogostitev pred porodniško 20.1.2010 13:09:52
|
|
|
|
MLADAMAMICA
|
uh, nas pa ni malo - 34 in imamo največkrat malico ali sladico kar tu na hodniku, kjer je dovolj prostora in ceneje pride. tako da v gostilno jih ne bi vlačila - mi ne dovoljuje moj proračun
|
|
|
|
RE: Pogostitev pred porodniško 20.1.2010 13:12:01
|
|
|
|
liliana
|
No, nas je 5.....in vsako "malenkost" izkoristimo za gostilniški pohod.....od rojstnih dnevov, do poroda, pusta, 8. marca......
|
|
|
|
RE: Pogostitev pred porodniško 20.1.2010 13:22:55
|
|
|
|
jakaracman
|
IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA uh, nas pa ni malo - 34 in imamo največkrat malico ali sladico kar tu na hodniku, kjer je dovolj prostora in ceneje pride. tako da v gostilno jih ne bi vlačila - mi ne dovoljuje moj proračun Jaz sem takrat gostila 50 ljudi, potice so mi spekli pri Kuklju, vsaka je bila za 25 ljudi cca.Ljudje še zdaj ne morejo pozabit.
|
|
|
|
RE: Pogostitev pred porodniško 20.1.2010 13:55:57
|
|
|
|
BarbaraE
|
V prvi nosečnosti sem jim pripravila prave nosečniške prigrizke - sladko/slana varianta. V drugi nosečnosti pa torta v obliki štorklje.
|
|
|
|
RE: Pogostitev pred porodniško 21.1.2010 7:04:00
|
|
|
|
MLADAMAMICA
|
haha barbara, ta je pa huda... kje si naročila štorkljo?
|
|
|
|
RE: Pogostitev pred porodniško 21.1.2010 10:51:11
|
|
|
|
BarbaraE
|
Galerija Grad v LJ
|
|
|
|
RE: Pogostitev pred porodniško 21.1.2010 10:53:40
|
|
|
|
ninocka
|
Jst sem nabavla pizze in cevapcice, pa neki sladkega peciva in smo meli malico...vsi veseli, vsi zadovoljni...
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?