Dorca
|
Fora je to, da ta mala sploh nima zabasanga noska, sploh ji ne teče ven, pa dobi vnetje! Ko je enkrat vnetje, pa seveda začne še z nosa tečt. Sej ji zdej dajem fiziološko, tudi ko nima polnega nosa. Sicer je ne nalivam, ji pa kar dosti dam, zjutraj in zvečer. Šli sva k ORL - samoplačniško, ker drugače bi čakala 3 mesece. Moram reči, da sem bila tako razočarana, da bi ga najraje dala v časopis. Še preden sem kaj rekla zakaj sem prišla mi je dal vedet, da on otroka prvič ne pregleduje ne vem kaj, predaval mi je o tem kako so včasih vsi dobro in zdravo živeli, da se v ZDA zdravnike plačuje, da lohk na fajn dopuste hodijo (saj sem ga jaz tud plačala!!!), da je pregled žrelnice (za kar sem imela napotnico) prezapleten, da bi ga on prvič opravljal in da žrelnica itak odmre od 11 do 15 leta otroka itd. itd. Joj kok sem bla jezna. Na koncu sem šla ven z nasveti za fiziološko ter receptom za Operil. Sedaj se bom prijavila še v Ljubljano, ker takega odnosa pa res nisem pričakovala. Verjemite, da se trudim, da ji dajem fiziološko, tudi z natreskom smo že probali. s kamelcami, mazanjem s Tee Tree-jem in z drugimi naravnimi stvarmi, rezultata pa ni. Baje je pa imel mož oz. njen očka kot majhen blazne težave z ušesi. Samo se mi zdi, da je medicina v 35-tih letih napredovala! No pa še to, v nedeljo je pojedla zadnjo žličko antibiotika (jedla ga je 14 dni), včeraj - sreda, pa je že jamrala, da jo ušesek boli. Očitno se ji je nekak zmazal, ker danes je bil mir, ne vem ali me malo preizkuša, samo če bi me, se gotovo ne bi zbujala ponoči in jamrala. Ali ima mogoče katera izkušnje pri ORL Barsos?