|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pogosta vnetja
10.10.2008 11:00:54   
Anonimen
Pozdravljeni,

midva s partnerjem imava problem, ki mu ni in ni konca. Jemljem KT in vsak mesec, tam okrog 10 dneva jemanja tabletk dobim vnetje-srbi, peče, cela rdeča..potem prenesem to še partnerju, ki tudi dobi rdečega in suhega, včasih ga tudi malo peče. In to potem traja od 7-14 dni, včasih se konča komaj z M. Sedaj sem se mazala s Canestenom, tudi moj, a nama ni kaj dosti pomagalo. Včasih mi je pomagal navadni jogurt, a ko sem se jaz pozdravla, še moj partner ni bil pozdravljen in mi je spet prenesel, tako da kar ni in ni konec temu začaranemu kroguuser posted image Spolne odnose imava vsak dan, razen če res zelo peče. Se morda dobi kakšno pametno zdravilo (vaginalete, tablete, krema) brez recepta? Saj v kratkem grem h G in mu bom omenila težavo, a me zanima, če je katera imela podobno težavo in kako jo je rešila? Aja, izključena je možnost varanja.

Hvala za kakršenkoli naset!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pogosta vnetja
10.10.2008 11:09:50   
Vrtnica79
Baje je Multi gyn gel vredu ( mislim da se tako reče). Dobiš pa ga brez receptauser posted image . Pa vseeno še raje G omeni težavo.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.10.2008 11:11:03   
facka
katere KT pa jemlješ? baje da lahko dobiš vnetje  tudi od tabletk. Sama nisem imela nikoli vnetja, se mi je pa zadnja 2 meseca tudi isto zgodilo kot tebi. Sem se odločila, da bom kar prenehala z jemanjem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.10.2008 11:29:16   
Anonimen
Jemljem Lindinette20, ki mi edine ustrezajo. Imela sem že Cilest, pa Minulet in mi je po vseh bilo slabo. Ne vem, vsekakor bom težavo omenila G. Prenehati jemati pa si sploh ne upam, ker bi hitro še kakšen user posted image privekal, kar pa trnutno ni izvedljivo.

(odgovor članu facka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
10.10.2008 11:32:22   
karin412
Jaz tudi mislim, da bi morala nehati jemati KT. Vsaj nekaj mesecev (to bi recimo lahko vprašala G). Ker so to glivice, bi jaz prebrala knjigo Kandida... od Sanje Lončar, kjer je opisana tudi dieta. Potem bi pila sirotko (Molkosan v lekarnah),ki pomaga črevesnim bakterijam, da se okrepijo in premagajo tudi glivice. Namaži se s tistim gelom- kot je zgoraj opisala, jaz sem tudi to naredila. Potem ne se kopat, še posebej ne v javnih bazenih, jakuzijih. Potem bi jaz prav do ozdravitve obeh nehala s spolnimi odnosi, ker se s tem draži sluznica. Po moje za dlje kot 1-2 tedna ne bo treba. (Pomislita na to, kako se ne seksa recimo po porodu nekje 5 tednov..., če še nista dala to skozi).

(odgovor članu facka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.10.2008 12:50:50   
nanč
Jaz pa sploh ne jemljem tabletk in se mi konstantno pojavljajo taki problemi,tudi partneju.Grozno je..pa mi ginekolog napiše zdravilo,se pozdravi stanje,mine nekaj časa,pa jovo na novo!Danes sem ravno bila pri osebni zdravnici in mi je svetovala,da naj imam spolne odnose na polni mehur oz,da ni prazen in po odnosu naj grem lulat,da se kao vse spuca.Ker ponavadi se mi ta vnetja pojavijo ravno po odnosu.

kaj vse me dandanes čudi...

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.10.2008 12:51:56   
nanč
Aja,pa rekla je še,da si naj nabavim brusnične kapsule(v lekarni brez recepta)baje pomaga

kaj vse me dandanes čudi...

(odgovor članu nanč)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
10.10.2008 13:33:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nanč)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
10.10.2008 13:35:57   
Anonimen
Zdravit se morata oba

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
10.10.2008 14:27:27   
ursa30
tudi jaz sem imela vsak mesec težave s tem. sedaj že par mesecev nič.
sem vprašala G, kaj je vzrok, pa mi je rekla, da je lahko vzrokov več: od stresa, preveč sladkorja,...
možno je tudi, da se gljivice dobi, če se ne nosi primerno spodnje perilo.
priporočljivo je bombažno perilo.
lahko je kriv tudi prašek za perilo.
uporabljaj milo za intimno nego, če ga še ne.
pa čimprej do G, da ti da kremo oz vaginalne tablete.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.10.2008 15:58:45   
bodoča
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

IZVIRNO SPOROČILO: nanč

Jaz pa sploh ne jemljem tabletk in se mi konstantno pojavljajo taki problemi,tudi partneju.Grozno je..pa mi ginekolog napiše zdravilo,se pozdravi stanje,mine nekaj časa,pa jovo na novo!

evo, pri nama isti problem in jz sm ze to sprejela kot dejstvo. na dolgi rok ne pomaga nic - vse odpravi tezave samo kratkotrajno. glivice so ful trdovratna zadeva, eni smo pac na njih obcutljivi, eni ne...

Tudi ajz ne jemljem KT pa se mi skoz pojavlja vnetje. Ko je vse lepo in normalno se spravima sexsat, evo drugi dan naju že peče in srbi in potem par dni tako. Sem bila že x krat pri G zaradi tega, pa mi vedno da canesten kremo in svečke včasih, pa pol en čas pomaga, pol pa spet jovo na novo. Njabolj zanimivo pa je, da se meni ta vnetja pojavljajo tudi zdaj, ko s partnerjem sploh nisva skupaj, ah grem v torek spet h G, da vidim kaj bo rekla.

Upam, da ko parter pride na dopust ne bo vnetji, da boma lahko kaj seksala user posted image .

mojeustvarjanje

Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
10.10.2008 23:35:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu bodoča)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
11.10.2008 11:10:36   
Anonimen
Treba se je začet redno umivat.Muca ni sam lačna,je tud kdaj žejnauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 13
11.10.2008 13:45:10   
Anonimen
A da bi prenehala z jemanjem KT pa ti še ni padlona pamet? In če ima potem še on vnetje a ne bi uporabila v takem primeru raje kondoma??? Čeprav si lahko tudi na premaz kondoma lahko alergična. Kaj pa če si na spermo alergična?
Vsi bi kar noter špricali..  babnce pa ste smotane, k vse dopuščate.
Če vidiš kake težave imaš oz. imata, potem bi bilo smiselno, da ne seksata, oz. da se le tega za kak mesec ali dva vzdržita!!
- Ali pa trpita!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
11.10.2008 18:14:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
13.10.2008 8:25:29   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Treba se je začet redno umivat.Muca ni sam lačna,je tud kdaj žejnauser posted image user posted image user posted image

kake bolne user posted image  nisi poučena. Do takih vnetij lahko prihaja tudi zaradi pretirane higiene z agresivnimi mili.

se podpišem..

Neposredna povezava do sporočila: 16
14.10.2008 13:29:35   
VRTNICA84
Pri meni so se tudi vedno pojavljala vnetja dokler sem jemala k. tabletke. Potem, ko pa sem jih opustila, pa tudi vnetij ni bilo več.
Zdarvila pa sva se oba z nekimi tabletami, ki sva jih mogla oba pojest. Od takrat naprej ni bilo nobenega vnetja.

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 17
14.10.2008 13:52:59   
dreamhorse
Kot so že omenile punce pred mano. Obvezno se morata zdravit oba. Če se pozdraviš ti, on pa ne, nisi naredila nič, saj te on ponovno okuži. Bombažno spodnje perilo, ne preozka oblačila, javne bazene pozabi, in dokler se ne pozdravita, prenehajta s seksom. Malo se vzdržita, za vajino bolje.

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?