Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pogoji za registracijo privat varstva 17.1.2011 19:34:45
|
|
|
|
BarbyD
|
Hvala za link sicerm sem ga že gledala pa ni nič "konkretnega" napisanega... bolj je usmerjeno za privat vrtce ali vzgojno varstvene družine. Mene zanima bolj varstvo na domu ( kot ga ima precej ljudi samo da delajo na črno ) predvsem izkušnje z osebami ki so bile v stiku s temu
|
|
|
|
RE: Pogoji za registracijo privat varstva 5.2.2011 18:33:18
|
|
|
|
proteam.si
|
Glede na izkušnje, ki jih nekateri že imate, koliko časa traja (približno), da se prebiješ skozi papirje?
|
|
RE: Pogoji za registracijo privat varstva 14.2.2011 19:52:39
|
|
|
|
tintin
|
barbyd - če boš odprla v Kranju bo fajn, ker v Kr nima nihče registrirano, itak. Sicer pa za privat varstvo (in ne privat vrtec!) rabiš samo za otroke primerne prostore in s.p. Nič drugega. Če bi odpirala pa privat vrtec so pa potem drugi pogoji.
|
|
|
|
RE: Pogoji za registracijo privat varstva 20.2.2011 15:59:12
|
|
|
|
ellie
|
Jaz imam registrirano privat varstvo. Pogojev ni nobenih...oz. so ti, ki so pač za vsak s.p. Za privat vrtec pa moraš bit d.o.o. tam so pa potem tisti "hudi" pogoji..
|
|
|
|
RE: Pogoji za registracijo privat varstva 7.3.2011 4:14:34
|
|
|
|
Vizažistka.Lara
|
kaj te zanima ? vpis vzgojitelja v razvid pri ministrstvu ? status varuha ja prvo moraš imet izobrazbo, vsaj srednjo šolo. kopijo zaključnega spričevala oz. mature. na strani ministrstva najdeš obrazec, ki ga izpolneš in poleg priložiš kopijo spričevala. potem pa hitro dobiš, v roku 14 - 3 tednov odgovor. objekt kjer bo potekalo varstvo mora biti seveda navedeno. pri tej obliki varstva prostori niso pomembni. sama preurediš. ne pridejo gledat. to ni vrtec ali družinsko varstvo v povezavi z vrtcem. če imaš stanovanje v bloku, potrebuješ dovoljenje od vseh stanovalcev, da lahko izvajaš to dejavnost. sprememba namembnosti ni potrebna, to pride v upoštev zgolj pri vrtcu ki ima več kot 2 oddelka. če pa je v hiši, pa potem uporabno dovoljenje oz. nek dopis, da ti lastni dovoljuje, da opravljaš to dejavnost. pol pa k si vpisana, pa rabiš denar za opremo. pa potem ustanoviš s.p. in si začneš plačevat prispevke po 300 eur. ali pa če si nezaposlena prijavljena na zavodu, zaprosiš za pomoč 4500 eur in ne smeš takoj odpreti s.p. moraš počakat, da podpišeš pogodbo z zavodom, potem pa odpreš. če odpreš prej, ti ne dajo 4500 eur za prispevke. prej pa oglaševanje, nabiranje staršev, določanje cene....pa good luck ! pa najdi tudi B plan, če se stvari ne bodo odvile uspešno.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?