Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pogodba prekinjena z odpravnino???? 19.12.2009 13:01:13
|
|
|
|
SURF
|
Najprej en lep zimski pozdrav . Nekaj časa nazaj sem pisala,da bom pustila službo,in sedaj me nekaj zanima,berem,da vas je kar nekaj tukaj gor ki obvladate te zakonodaje in bi bila zelo vesela še kakšnega nasveta . In sicer:Recimo,da pogodbo,ki jo imam za nedoločen čas,prekinem,oz. jo po dogovoru prekine delodajalec zaradi poslovnih razlogov recimo,dobim odpravnino,se prijavim na zavod....KAJ MI POTEM PRIPADA?Kaj če moj dragi uradno nima nič?
|
|
|
|
RE: Pogodba prekinjena z odpravnino???? 19.12.2009 13:04:43
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Od kdaj pa se lahko prijaviš na zavod, če daš sam odpoved
|
|
RE: Pogodba prekinjena z odpravnino???? 19.12.2009 13:07:22
|
|
|
|
SURF
|
malo se smešno napisala...beri,da te delodajalec odpusti zaradi poslovnih razlogov,da pač ti to že prej pove...čeprav se strinjaš je vseeno on tisti,ki je prekinil pogodbo...tako nekako.
|
|
|
|
RE: Pogodba prekinjena z odpravnino???? 19.12.2009 13:38:34
|
|
|
|
kajajaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i Od kdaj pa se lahko prijaviš na zavod, če daš sam odpoved K_a_t_i od nekdaj se lahko prijaviš na zavodu, če daš sam odpoved! Samo ti v tem primeru pač ne pripada nadomestilo. Sicer pa Surf, če te iz poslovnih razlogov odpusti delodajalec, ti mora dati odpravnino, ti pa (če si bila zaposlena vsaj 1 pono leto) dobivaš 3,6 ali 12 mesecev nadomestilo plače od zavoda. Za socialno pomoč, (ki jo dragi najbrž že ima) pa lahko tudi ti zaprosiš, ko ostaneš brez sredstev. Torej po preteku nadomestila iz zavoda. Glede na to, da je nadomestilo nižje od plače, ki si jo sedaj prejemala pa oddaj vlogo za ponovno preračunavanje otroškega dodatka in vrtca, če imaš majhnega otroka (boš imela več dokladov in nižji vrtec). lp
|
|
|
|
RE: Pogodba prekinjena z odpravnino???? 19.12.2009 14:19:10
|
|
|
|
zmajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF malo se smešno napisala...beri,da te delodajalec odpusti zaradi poslovnih razlogov,da pač ti to že prej pove...čeprav se strinjaš je vseeno on tisti,ki je prekinil pogodbo...tako nekako. Ja - ampak vseeno glej, da ne boš podpisala kake "sporazumne prekinitve delovnega razmerja", ampak res prekinitev z odpovednim rokom z njegove strani, sicer ti ne pripadajo ne odpravnina od delodajalca in ne nadomestilo za brezposelnost z zavoda.
< Sporočilo je popravil zmajaz -- 19.12.2009 14:20:26 >
|
|
|
|
RE: Pogodba prekinjena z odpravnino???? 19.12.2009 14:19:54
|
|
|
|
zmajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i Od kdaj pa se lahko prijaviš na zavod, če daš sam odpoved K_a_t_i od nekdaj se lahko prijaviš na zavodu, če daš sam odpoved! Samo ti v tem primeru pač ne pripada nadomestilo. Tako je - samo nadomestilo ti ne pripada, če daš sam odpoved, prijaviš se pa vsekakor vseeno lahko.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?