|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Poganjalec
2.5.2010 14:38:17   
Julija08
Mene pa zanima od katere starosti naprej obstajajo poganjalci. Zanima me pa za ta kolesa, ne avte, ki se poganjajo. Nekaj podobnega kot like a bike. Sine pa je star 20 mesecev, pa sem zadnjič na cesti videla enega fantka podobne velikosti, ki ga je imel in se mi zdi kar fino.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Poganjalec
2.5.2010 18:14:44   
krtek 1
Naš je tudi star 20 mesecev in že razmišljamo,da bi ga kupili.Smo kak mesec nazaj na obisku probali in je kar šlo za prvič.Sicer je bil malo presenečen,ker ga je zanašalo na levo in desno,ampak je bil kar vstrajen.

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Poganjalec
2.5.2010 21:27:41   
livia
Like a bike mini mu bo sigurno že sedaj prav, samo sedež ni glih preveč nastavljiv. Mi imamo spokyja in je naši 26 mesečnici sedaj glih za glih, ga pa vozi še sestra 4 leta stara in še nima na najvišji stopnji sedeža.
Od ketlerja 10 colski bi mu tudi lahko že bil, ali pa zvrtaš še eno luknjo, da še spustiš sedež. To vem, da delajo.

Odvisno kolk si pripravljena dat zanj.

(odgovor članu krtek 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Poganjalec
3.5.2010 7:02:29   
polma
V bistvu ne gre tolk za starost, ampak za spretnost in višino otroka. Zmeri mu notranjo dolžino nogice, povsod piše od kake višine dalje so nastavljivi. Kettlerji so tudi 12colski primerni od 2 let dalje, kot piše. Malo je sitno, ker so fort razprodani in jih ne moreš nikjer preizkusit, sploh 10col nisem nikjer vidla v živo. Jaz sem ves čas mislila, da bo našmu (23m, notranja dolžina nogice 35cm) 12col prevelik, pa je ravno pravšnji, ima pa gumirana kolesa in  je zato manj glomazen od tistih, ki imajo napihljive gume. Leseni poganjalci imajo pa krajši geštel in ožje balance, kot sem primerjala na igrarija.com.
Jaz mislim, da so poganjalci nepogrešljivi izum za starše s slabo hrbtenico, ker otroku ni treba nič pomagat, pa se noro zabava... aja....otroci jih tut super prenašajo...user posted image  

_____________________________

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Poganjalec
3.5.2010 22:42:53   
golla
Kettlerjev Speedy 10 colski je primeren od 1. leta naprej, je pa res kot je rekla Polma, da je odvisno od višine otroka, ker nekaterim še pri dveh letih ni prav 10 colski. Sprobate pa ga lahko v trgovini Enim na Tržaški 23 v Mariboru. Tam imajo razstavljene skoraj vse modele poganjalcev.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Boljša odpornost otrok v vrtcu samo zaradi...
Finski znanstveniki so odkrili neobičajen način, ki pripomore k boljšemu imunskemu sistemu otrok. Na podlagi njihovega o...
Kako prepoznati otrokov talent?
photo
V prostem času moramo otroku zagotoviti varno in spodbudno okolje, v katerem bo razvijal svoj kognitivno-čustveni svet i...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?