Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
To bo najbrž blond vprašanje in predvidevam, da bo odgovor kaj v zvezi z mojimi nastavitvami. Kadar odgovarjam ali načnem novo temo mi, ko potrdim, odpre stran vrnitev na sporočilo oz. na forum ali nekaj takega. No in tu pri meni nastopi problem, ko poklikam en od teh dveh ukazov mi enostavno zapre cel zavihek (uporabljam Mozillo Firefox), nakar preko orodij vrnem zavihek z RR nazaj in imam vse dvojno. Torej kaj delam narobe???!!!
RE: Podvojitev teme ali odgovora 6.9.2006 14:38:16
Jerneja_
Najverjetneje je vas problem povezan z Mozillo Firefox. Portal RR ne zagotavlja brezhibnega delovanja ob uporabi tega brskljalnika. Morda se bo oglasil kdo, ki ga uporablja in je rešil problem. Lahko pa vprašaš še na tehniko.