|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Podravkin rižolino
13.8.2006 11:47:53   
DEJANA
Poleg sadnja in sadnih kašic sva s sinkom poskusila tudi z rižolinom. Drugače zelo rad je po žlički, Rižolino pa mu ni pasal, zato sem ga poskusila dati po steklenički. Naredila sem zelo zelo redko, a vseeno ni teklo skozi aventov cucelj št.3. Je mogoče Podravkin Rižolino gostejši kot kateri drug (pr: Milupin), saj sem prebrala, da dajete rižolino po steklenički...Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Podravkin rižolino
13.8.2006 12:06:44   
žarnica
Meni se zdi,da je rižolino bolj gost, kot pa čokolino, keksolino.. V flaško vedno dam 50 ml kašice (ni važno, če je rižolino ali kak drug lino) in pa do vrha mleka in je čist prav,da lepo teče. Imamo pa NUK flaško s cucljem št.2

(odgovor članu DEJANA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.8.2006 12:24:08   
SašaR
Dejana, sem ravno par dni nazaj mislila odpreti to temo, a nisem imela še časa. Imamo popolnoma enak problem. Jaz trenutno to rešujem tako, da ji dam najprej požlički riško, ko pa ji ne gre več pa mleko po flaši. Ima pa rada ta rižolino tudi po žlici.
Še to, to delam samo za večerni obrok, ker smo začeli se zbujati ponoči.

Ali zna katera svetovati, kateri aventov cucelj se uporablja za tako hrano?

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.8.2006 12:28:58   
Marogica
Ko sta naša začela dobivati ..linote, sem Aventovo dudico enostavno odrezala, da je nastala malo večja luknja in da je otrok lažje jedel in se ni matral. Meni osebno se zdijo vsi ..linoti enako gosti, vprašanje je, kašno mešanico narediš, oz. kakšno je razmerje mleka in npr. rižolina.

(odgovor članu SašaR)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.8.2006 12:29:21   
mojčika
Pri ozkih nukovih flaškah je pri vseh številkah tudi cucelj za gosto hrano, ga imam, a je za redek rižolino prevelika luknja, za vas, ki dajate že gostejše, pa bo v redu...

LP

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu SašaR)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.8.2006 14:45:25   
tinatona
Hej!

Jaz sem mojemu lino po steklenički dala z aventovim pretočnim cucljem (oznako ima I, II, III).

LP

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.8.2006 15:25:50   
benika
Tudi mi pri 11 mesecih za tekoče kašice uporabljamo pretočni Aventov cucelj, tako kot tinatona.

lp

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.8.2006 16:40:45   
hubi
Mi imamo magični nastavek.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.8.2006 17:03:40   
PiaM
Aventoc cucelj mora imeti navzgor obrnjene 3 črtice ali vsaj 2, če ne delaš gosti rižolino. Če se malo zamaši, pa cucelj močno stistni s prsti in bo lepo teklo dalje.Pri nas se ponavadi na začetku tako zamaši, nato lepo teče.

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.8.2006 19:31:17   
Bonnie_RR
Skozi Aventov cucelj s spremenljivim pretokom gre rižolino (seveda pa res ne sme bit pregost) čist fajn skoz.

Jaz mu dam v 160ml mleka 5 malih (zvrhanih) žlic rižolinota in ga brez problemov poje (je pa srednje gost).

Gostota je pa po mojem odvisna od količine praha, ki ga vmešaš v mleko in ne od proizvajalca.

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.8.2006 21:47:06   
natalia
jaz dam v mleko 200 ml 3 merice rižolinota, gre lepo skozi. mamo nuby-jeve cuclje - spremenljivi pretok.

lp

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.8.2006 9:03:45   
fidko
SašaR koliko je star tvoj dojenček. Naš namreč podnevi spi v enem kosu tudi po 4 ure ali več, ponoči pa se striktno zbuja na 3 ure. 22.8. bo star tri mesece, krčkov nimamo več. Ali menite, da mu lahko v flaško zvečer dam kakšno žlično rižolinota? Tako so mi predlagale prijateljice.

LP

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.8.2006 10:07:52   
eya
fidko-mislim, da je še premajhen za rižolino, vsaj še kak mesec počakaj...

(odgovor članu fidko)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.8.2006 22:20:54   
Bonnie_RR
Jaz sem mojemu user posted image začela zvečer dodajat rižolino v mleko pri 4 mesecih. Prej nisem videla nobene potrebe...

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?