Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Podpora drugega ciklusa s progesteronom???? 17.5.2005 14:11:00
|
|
|
|
Anitka
|
Hojla! Zaradi teh izcedkov sem že čisto zmešana. Včeraj sem dr. Pušenjaku zastavila vprašanja v zvezi s tem in tukaj vam posredujem njegov odgovor: "Spoštovani,če se pri oceni razlogov za krvavitve preveč "navežemo" le na eno možno diagnozo, ki se sama ponuja, se pogosto izkaže, da ni prava. Tako je verjetno bilo tudi z vašo "cisto". Možnih razlogov za pojav krvavega izcedka pred M je namreč kar veliko in večinoma gre za neusklajeno delovanje hormonskega sistema in tarčnih organov (maternične sluznice), ki jo je mogoče preverjati le v raziskovalnih projektih, v vsakodnevni klinični praksi pa tega ne počnemo. Morda potrebujete podporo drugemu delu ciklusa s progesteronom? Po pošti je vsekakor o tem nemogoče sklepati, saj še v neposrednem stiku bolj ali manj ugibamo in poskušamo. IZcedek ne zavira zanositve, lahko pa ovira donositev." Zdaj me pa zanima, če se kateri kaj "sanja" kakšni naj bi bili ti raziskovalni projekti? Pa še to - v kakšni obliki dobivaš progesteron za podporo v drugem ciklusu - ime zdravila???? Hvala vam in lep dan vam želim, :( :pika:
|
|
|
|
Podpora drugega ciklusa s progesteronom???? 17.5.2005 14:27:35
|
|
|
|
emaa
|
vprašaj bety, a ni ona jemala Prometrium (mislim, da je to progesteron), od O dalje. Ona bi ti znala marsikaj povedat.
|
|
|
|
Podpora drugega ciklusa s progesteronom???? 17.5.2005 14:37:41
|
|
|
|
GoYa
|
Ja, lahko uporabljaš (vaginalno ali oralno) Prometrium, ki se ga dobi v Italiji. Pri nas pa se mi zdi da dobiš Dabroston. Ampak jaz na svojo roko ne bi nič jemala!!!
|
|
|
|
Podpora drugega ciklusa s progesteronom???? 17.5.2005 14:39:56
|
|
|
|
GoYa
|
Aja, obstaja še utrogestan.
|
|
|
|
Podpora drugega ciklusa s progesteronom???? 17.5.2005 14:49:40
|
|
|
|
Anitka
|
GoYa saj ne bom nič jemala kar tako. Bom počakala do julija, ko grem k dr. Reljiču in se z njim posvetovala. Le tako me je zanimalo. Hvala za odgovore:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Podpora drugega ciklusa s progesteronom???? 17.5.2005 15:49:07
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla!!!!!! Če imaš ono preberi članek na strani 48.je podobno kot si ti vprašala! Če imaš preberi,če nimaš piši in ti pošljem kar piše. LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Podpora drugega ciklusa s progesteronom???? 17.5.2005 19:37:36
|
|
|
|
Anitka
|
Hvala tudi tebi, a žal :( nimam One, če lahko mi prosim pošlji.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.