|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Podobni občutki
14.2.2008 12:15:49   
anci banci
ojla dekleta!

da predstavim svoj problem
čedalje bolj razmišljam o tem in imam že vsega poln kufer... namreč zdravnik mi je predpisal klomifen, alglurab in prometrium katere sedaj jemljem že pol leta (seveda nobenega pozitivnega učinka)... pa še moj ima slab spermiogram (2x ga je delal). no in ker so se mi tablete že tako zamerile (slabosti, driske glavoboli utrujenosti) razmišljam o tem da bi sve skupaj stran zabrisala .....ker kakor mi je znano, da če je problem pri moškemu potem skoraj avtomatično sledi umetna oploditev (vsaj pri vseh kolegicah je bilo tako) .... in če je tako zakaj bi se sploh mučila jest to kemijo...
naslednji teden ko imava zopet pregled (že 3 spermiogram) bom doktorju rekla da bom prenehala s temi tabletami
oz. kaj si ve mislite o tem... naj mu rečem ali pa naj kar vse stran zabrišem pa čakam da nama bo dal datum za umetno

hvala za odgovore in vsem želim čimprejšniuser posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Podobni občutki
14.2.2008 13:01:54   
murkica
Žal ti ne znam svetovati. Hvala bogu meni tega še ni bilo treba in upam, da mi tudi nikoli ne bo.
Vsekakor pa ti želim, da s tableti ali ne, čimprej zagledata user posted image !!! Pa veliko sreče!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.2.2008 14:41:02   
anci banci
hvala murkica... ker imam resnično do vrh glave teh tablet

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.2.2008 20:40:39   
ajam27
V tem dolgem času jemanja tablet bi se jih moral organizem že kar navaditi in nebi smela imeti tako močnih in ševilnih stranskih učinkov. Na lastno pest opustiti zdravila ti nebi priporočala. Se pa o tem vsekakor pogovori s svojim G in on ti bo še najbolj točno povedal kaj se splača. In če je problem pretežno v slabih spermijih tvojega partnerja se bo z opustitvijo tablet zagotovo strinjal.
Je pa popolnoma razumljivo, da imaš vse te kemije vrh glave.
Glavo gor...user posted image

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?