Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Podloga za v košaro vozička 23.12.2009 10:37:44
|
|
|
|
Petka09
|
Kaj pa bi ti še dala zraven? Saj ma vsaka košara že "ležišče" in ne daješ ničesar... Mogoče zdej ko je fejst mrzlo in če rodiš pozimi, daš kakšno ovčko spodaj al pa debelo dekico, da je dojenčku bolj toplo. Jaz sem mela spomladansko dojenčico, pa nisem v košaro dajala več ničesar, pa tut nobena kolegica ne. Edino mogoče kakšno plenico ali brisačo, da se ne maže košara.
|
|
|
|
RE: Podloga za v košaro vozička 23.12.2009 10:53:18
|
|
|
|
hektorina
|
Podpis pod petko
|
|
|
|
RE: Podloga za v košaro vozička 23.12.2009 11:25:49
|
|
|
|
Hope2
|
Ko je bilo ornk minus, je imal spodaj še dodatno volneno dekico, drugače pa nič. Ni treba kupovat vse kar vidite
|
|
|
|
RE: Podloga za v košaro vozička 23.12.2009 11:51:43
|
|
|
|
kristinaj
|
jaz sem dala eno pleničko, rjuhico, slučajno če sta kaj pobruhala...
|
|
RE: Podloga za v košaro vozička 23.12.2009 11:52:21
|
|
|
|
Isabelle
|
Hvala za nasvete.Se še privajam ker bo to moj prvi .
|
|
|
|
RE: Podloga za v košaro vozička 23.12.2009 12:28:23
|
|
|
|
miapia
|
Pozimi sem imela ovčko, pozno spomladi, ko je bilo že vroče, pa pač samo tisto originalno peno oz. vložek, ki sem ga samo oblekla v jogi rjuhico.
|
|
RE: Podloga za v košaro vozička 23.12.2009 22:27:46
|
|
|
|
PC Baby
|
V košari bi morala biti dokaj trda podlaga za novorojenčka in manjšega dojenčka, ker tako podlago potrebuje njihova hrbtenica. Če bi dodoala še kakšno podlogo ali jogi, bi bilo to že premehko - v smislu zdravja. Ravno zaradi tega priporočajo košaro vsaj tam nekje za prve tri mesece, ker športni del vozička, tudi če se ga čisto poleže, nima dovolj trdega hrbtišča za hrbteničke teh malih pokovcev.
< Sporočilo je popravil PC Baby -- 23.12.2009 22:29:05 >
|
|
|
|
RE: Podloga za v košaro vozička 23.12.2009 22:32:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Ker je bila zimska, sem imela v košari poleg original pene še ovčjo kožo za toploto. Mi je pa fina TALE stvarca in če bomo imeli še kakega otročka, jo bom sigurno kupila.
|
|
|
|
RE: Podloga za v košaro vozička 24.12.2009 7:41:36
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Ker je bila zimska, sem imela v košari poleg original pene še ovčjo kožo za toploto. Mi je pa fina TALE stvarca in če bomo imeli še kakega otročka, jo bom sigurno kupila. Mi imamo in je res fajn
|
|
|
|
RE: Podloga za v košaro vozička 24.12.2009 10:19:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Hope2, kje ste jo nabavili? SDem malo po netu brskala pa nič pametnega zasledila ...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?