|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Podloga za stol
21.11.2008 11:08:31   
honey
Iščem podlogo za pod pisarniški stol, tisti vrtiljak. Vem, da obstaja taka PVC podloga, kot neka "preproga" je, da se lahko mirno voziš sem in tja in obenem ne uničuješ parketa. Samo ne vem, kje to najti user posted image Zgleda pa takole: http://www.manutan.si/varnostne-podloske-za-stole_c_MainAAAGAAAS.html?WT.srch=1&WT.mc_id=slGO&kw=2380&gclid=CP66mZ-DhpcCFSHaXgodLRxO9g

Ampak ta je absolutno predraga! Rabim jo pa za doma.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Podloga za stol
21.11.2008 11:55:19   
Anonimen
Ikea ima!

Mi imamo doma in tudi v službi imamo vsi pod stoli.

http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/90107775 

Tukaj imaš. Stane pa 20 eurov. Ta je sicer pisana, so pa tudi prozorne.

Ko smo iskali za službo je bila Ikea najcenejša oz. občutno cenejša.

< Sporočilo je popravil Bojana26 -- 21.11.2008 11:59:16 >

(odgovor članu honey)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.11.2008 11:56:32   
honey
Mogoče še kdo poleg Ikee? Ker nimam namena iti tja, da bi šla pa samo po podlogo, bi bila pa najbrž tudi rahlo predraga user posted image  Mogoče kdo v SLO?

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.11.2008 12:55:37   
petra a
jaz sem videla plastično podlogo (prozorno) v baby centru v BTC, cena je bila se mi zdi okrog 20 EUR ???

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.11.2008 14:20:26   
honey
Na BC pa ne bi niti pomislila. Hvala!

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.8.2009 19:24:25   
Kankankan
Petra ali mi lahko poveš kje si to podlogo videla, ker jest sem šel v baby center pa nič ne vedo....a mi lahko ogovoriš na mail ocepek.andrej@gmail.com, ker ravno ne obiskujem to stran...

Lp Andrej

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?