Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Podjemna pogodba-uciteljice RP?? 9.11.2005 12:00:07
|
|
|
|
Mojca P.
|
Ja, sem dobila podaljsano bivanje na Os, sem ful srecna , ker vem, da je prava redkost,da se kdo sploh zaposli noseco zensko, ki ima ze enega otroka. Ker nadomescam uciteljico, ki je na bolniski, bi mi ravnatelj najprej (do 25.11.) naredil podjemno pogodbo, ker naj bi takrat izvedel za koliko casa so zenski spet podaljsali bolnisko, na podlagi tega pa bi potem uredila vse kot mora biti (kolektivna pogodba za dolocen cas). V zvezi s tem me zanima predvsem placa pri taki pogodbi in pogoji (imam v spominu, da pri taki pogodbi lahko delas le 8 ur tedensko , seveda se lahko motim)?? Vse, ki karkoli veste...vsaka info mi bo prav prisla. Lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?