|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Podivjani hormoni in ovulacija
28.6.2013 12:00:48   
Anonimen
Pozdravljeni!

Sem se odločala, kam postaviti vprašanje, pod partnerske odnose ali sem, in sem se odločila za to varianto, čeprav bi bil "problem" primeren tudi za tja. Bistvo problema je pa ta, da imam pred ovulacijo izredno veliko željo po spolnosti, cele dneve kar sanjarim o vseh možnih tipih user posted image in me malo gloda vest. Zato me zanima, če je pri kateri podobno?

Naj povem, da nisem nikoli varala in nisem bila nikoli prevarana (upam). Sedanjega fanta ljubim in vem, da sva si usojena, prevarala ga ne bi za nič na svetu. Pred njim sem imela 3 spolne partnerje, z vsakim sem bila po par let in se zaradi razhajanj interesov ni izšlo, pač life goes on. Z mojim zdajšnjim sva skupaj malo več kot 4 leta in odločila sva se, da z oktobrom, ki prihaja, začneva načrtovati družinico. Takrat bo rešen stanovanjski problem, jaz podpišem pogodbo za nedoločen čas, skratka pravi trenutek. Kontracepcijskih tablet nisem nikoli jemala, vedno uporabljava kondome, in vedno sem imela odbodbja, ko mi je bilo zelo za seks, in obdobja, ko mi ni bilo, nisem se nikoli spraševala o teh ciklih in obdobjih itd. S tem ko sva se odločila za otroka, sem si začela malo brati literaturo in forume itd. ter ugotovila, da imam vedno povečano željo po seksu od konca menstruacije pa nekje do ovulacije. To pa zgleda tako, da bi lahko seksala po 3x na dan, kar pa je mojemu preveč user posted image Pač ob službi in delu doma ga čisto razumem. In ko na primer seksava "samo" 1x na dan, začnem jaz na veliko sanjariti o raznoraznih tipih, od "klasičnih" Johnnyev Deppov in Rossijev user posted image do kakšnih "primernih" sodelavcev, kolegov itd. In seveda me peče vest user posted image Sicer ovulacije ne čutim, nimam nobenih bolečin in nič, samo po tej želji lahko kaj hitro ugotovim, ali ovulacija še bo ali je že mimo. Ko je mimo, nimam več nobenih sanjarij, ne zbujam se zaradi vročih sanj, skratka normalno funkcioniram, seksava cca 2-3x na teden in mi je več kot dovolj. naj poudarim še enkrat, da ne bi fanta prevarala nikoli, niti 5 minut pred ovulacijo ne! user posted image Fant ve, da imam v določenem obdobju povečano željo, ne ve pa za sanje in bi ga verjetno zelo šokiralo, če bi mu povedala, da se slinim za kakšnim njegovim kolegom user posted image Se mi zdi, da mi tudi psiha zelo deluje, saj sedaj, ko sem seznanjena s procesom (celotnim ženskim ciklom), je želja le še bolj poudarjena.

Zato sprašujem, če je katera v podobni situaciji, naj povem fantu, naj mu ne povem? Skratka prosila bi za kakšne komentarje in odgovore!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Podivjani hormoni in ovulacija
28.6.2013 12:12:08   
Anonimen
Ma lej, zakaj bi mu govorila.... Saj pa si človek, tako kot vsak drug in te seksualne želje in ta nenavadna pohota je pri vsakemu kdaj prisotna. No, jaz sicer tega pred ovulacijo ne opažam, opazim pa v določenih obdobjih bolj. In takrat tudi sanjarim, pogledam celo kak erotični filmček, sanjam vroče sanje, celo zamišljam sebe s kakim sodelavcem, neuslišano ljubeznijo iz preteklosti.... Pač, čist take nedolžne sanje, tolk, da si popestrim. Nikakor tudi jaz ne bi prevarala partnerja, ljubim ga in nikakor mi na kraj pameti ne pade, da bi svojo trenutno pohoto kje drugje potešila. Ampak take sanjarije, kjer norijo hormoni, niso nič takšnega. Dejansko ne škodujejo nikomur, zato je brezveze, da bi o tem nekaj na veliko razpravljala s partnerjem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Podivjani hormoni in ovulacija
27.8.2013 12:04:10   
SU
Tudi meni se dogaja enako... nekaj dni pred O se hormonom malo zmeša user posted image  ... in sanjarjenje, fantaziranje ipd. ipd. je popolnoma normalno... to je zeeelooo daleč od varanja in ne vem zakaj bi o tem razlagala partnerju?!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.