Anonimen
|
Pozdravljeni! Sem se odločala, kam postaviti vprašanje, pod partnerske odnose ali sem, in sem se odločila za to varianto, čeprav bi bil "problem" primeren tudi za tja. Bistvo problema je pa ta, da imam pred ovulacijo izredno veliko željo po spolnosti, cele dneve kar sanjarim o vseh možnih tipih in me malo gloda vest. Zato me zanima, če je pri kateri podobno? Naj povem, da nisem nikoli varala in nisem bila nikoli prevarana (upam). Sedanjega fanta ljubim in vem, da sva si usojena, prevarala ga ne bi za nič na svetu. Pred njim sem imela 3 spolne partnerje, z vsakim sem bila po par let in se zaradi razhajanj interesov ni izšlo, pač life goes on. Z mojim zdajšnjim sva skupaj malo več kot 4 leta in odločila sva se, da z oktobrom, ki prihaja, začneva načrtovati družinico. Takrat bo rešen stanovanjski problem, jaz podpišem pogodbo za nedoločen čas, skratka pravi trenutek. Kontracepcijskih tablet nisem nikoli jemala, vedno uporabljava kondome, in vedno sem imela odbodbja, ko mi je bilo zelo za seks, in obdobja, ko mi ni bilo, nisem se nikoli spraševala o teh ciklih in obdobjih itd. S tem ko sva se odločila za otroka, sem si začela malo brati literaturo in forume itd. ter ugotovila, da imam vedno povečano željo po seksu od konca menstruacije pa nekje do ovulacije. To pa zgleda tako, da bi lahko seksala po 3x na dan, kar pa je mojemu preveč Pač ob službi in delu doma ga čisto razumem. In ko na primer seksava "samo" 1x na dan, začnem jaz na veliko sanjariti o raznoraznih tipih, od "klasičnih" Johnnyev Deppov in Rossijev do kakšnih "primernih" sodelavcev, kolegov itd. In seveda me peče vest Sicer ovulacije ne čutim, nimam nobenih bolečin in nič, samo po tej želji lahko kaj hitro ugotovim, ali ovulacija še bo ali je že mimo. Ko je mimo, nimam več nobenih sanjarij, ne zbujam se zaradi vročih sanj, skratka normalno funkcioniram, seksava cca 2-3x na teden in mi je več kot dovolj. naj poudarim še enkrat, da ne bi fanta prevarala nikoli, niti 5 minut pred ovulacijo ne! Fant ve, da imam v določenem obdobju povečano željo, ne ve pa za sanje in bi ga verjetno zelo šokiralo, če bi mu povedala, da se slinim za kakšnim njegovim kolegom Se mi zdi, da mi tudi psiha zelo deluje, saj sedaj, ko sem seznanjena s procesom (celotnim ženskim ciklom), je želja le še bolj poudarjena. Zato sprašujem, če je katera v podobni situaciji, naj povem fantu, naj mu ne povem? Skratka prosila bi za kakšne komentarje in odgovore!
|