|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Podiranje kupčka
5.2.2006 21:44:08   
BlankaT
Mene pa zanima kako ve podirate kupčke? Naša Maja je stara 7 tednov in za vsako, ko bi mogli podreti kupček joka oz. kriči, nato pa še bruha skoraj v lokuuser posted image .  Vse skupaj pa traja tudi do pol ure user posted image . Podiramo pa ga tako, da si jo prislonim k sebi in ji po hrbtu krožim v smeri urinega kazalca ali pa jo trepljam. Ko, ga končno podre je to bolj podobno riganju starega moškega kot pa podrenemu kupčku 7 tednov starega dojenčka .

Pozdrav, Blanka.

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Podiranje kupčka
5.2.2006 21:47:22   
kofetek2010
dvignem jo čez mojo ramo, tako da ji rokice gledajo čez -  tako ga najhitreje podre user posted image
glasnost je odvisna od količine požrtega zraka - za našo pravim, da ima take gostilniške user posted image

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.2.2006 21:56:08   
KODA
Pri nas smo kupček podirali tudi tako,da mi je ležal na roki(podlakti),s trebuhom obrnjen navzdol.Z drugo roko sem ga pa gladila po hrbtu,v smeri urinega kazalca.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.2.2006 22:07:51   
katja pv
Mi tudi podiramo kupček kot jana 73, ker je to edini način da ga podre in to počnemo od vsega začetka. Tudi pri nas je bilo bruhcanje na sporedu vse dokler ni pričel sedeti, sedaj ga skorajda ni. Žal so eni otroci bolj polivalči in jim skupaj z zrakom pride tudi hrana. PAZI: Roke morajo biti obvezno čez ramo, saj se drugače z rokami prične odrivati in prihaja do nepravilnega raztezanja in delanja špičk - to se je zgodilo nam in smo morali to kar nekaj časa odpravljat s pravilnim handlingom.
Veliko sreče pri podiranju kupčka.

Katja.

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.2.2006 23:12:32   
nana 27
Poznam to. Če pri nas ni usepl kupček, sem ga dala v položaj, ki nam ga je pokazala patronažna. Otroka daj predse ko sediš, tako da ga malo s svojimi nogami stisneš. Eno roko drži okrog vratu oz. tako, da glavica ne pade naprej, z drugo pa ga primi med nogicami in ga nagni naprej (najbolje, da se nagneta skupaj oz ga s svojim telesom malo nagni naprej - njegove nogice morajo "bingljati" v zraku) pa ne se ustrašit, če bo zraven kupčka ven priteklo še kaj mlekca. Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.2.2006 11:09:04   
BlankaT
Punce hvala za nasvete. Bomo probale in upale,da bo uspelo, ker se misrce krpara, ko joče. saj drugače sploh ne joka, razen, koje lačna user posted image .

Lp, Blanka.

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.