Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Podiranje kupčka, če pa spi? 27.2.2005 15:34:14
|
|
|
|
piščanc
|
midva morava nujno podreti kupček, ker drugače gre vse ven čez par minutk, ko se uleže. je pa res, da nikoli ne zaspi ob dojenju, ampak čez kakšne pol ure ta večja je pa vedno zaspala ob dojenju in še naprej med podiranjem, tako da ga največkrat sploh ni podrla, pa je bilo vse OK tako, da spet odvisno od otroka
|
|
|
|
Podiranje kupčka, če pa spi? 27.2.2005 15:42:02
|
|
|
|
Mojca P.
|
Ziga:duda: ze od rojstva spi na trebuscku in ponoci vedno (se danes) kadar spi ne podirava kupcka in ga zato tudi ne budim (ga nikoli nisem). Ko pa ga dam v postlco na trebuscka, podre kupcka kar sam, kadar obrne glavico. Ce jo kupcek nic ne matra, se mi zdi, da nima smisla jo budit. :rozica::angel:
|
|
|
|
Podiranje kupčka, če pa spi? 27.2.2005 17:41:45
|
|
|
|
Pupica
|
Če nima čez kake pol ure do ure, hudih krčov, in če ne izbruha, potem ne podirajta kupčka. pri nas je bilo tako, če kupa nisva podrli je bil jok, ker jo je "zrak tiščal". Aja pa pazi, da jo daš na bok spat, če slučajno bruha, da se ne zaduši!
|
|
|
|
Podiranje kupčka, če pa spi? 27.2.2005 18:13:15
|
|
|
|
lin
|
Mi naši nismo podirali kupčka če je zaspal ker čene se je pol zbudila.No prvi mesec že pol pa neveč
|
|
|
|
Podiranje kupčka, če pa spi? 27.2.2005 20:53:55
|
|
|
|
buča
|
Mi smo se pri naši dalali s kupčki,pa ne dolgo,kmalu ji ga nismo več podirali,ker tudi,če je bila budna,ga nikoli ni podrla in nikoli ni polivala.Odkar jo imava je ene dvakrat polila,pa enkrat malo bruhala,pa še to ko je bila prehlajena.:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Podiranje kupčka, če pa spi? 27.2.2005 21:20:07
|
|
|
|
SILVA
|
Matija je tudi vedno zaspal ob dojenju in ga nisem nikoli budila zaradi kupčka,ker je itak spal na bušiju in ga je potem podru sam.
|
|
|
|
Podiranje kupčka, če pa spi? 28.2.2005 9:43:05
|
|
|
|
BONI*
|
Čez dan redno podiramo kupčka, če tudi mi na joški zaspi. Ko ga dvignem, se ponavadi res zbudi,ampak če je res zaspan, bo kmalu tudi nazaj zaspal. Poliva v vsakem primeru samo da, če lepo podre kupček, potem poliva manj. Ponoči pa tudi vedno vstanem in ga malo pokonci podržim, pa ni haska. Tudi na rami mi spi kot top in ga potem samo še v posteljico položim. Ne vem, če nam je ponoči uspelo do sedaj 5x kupček podreti. Lp, Boni
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?