Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Podiranje kupčka postalo problem 11.1.2005 7:28:50
|
|
|
|
Lunca1
|
Meni so v bolnici rekli, da naj odira kup tako da leži na trebuhu. poskusite še to. Samo ne je pustit tako celo noč. lp Lunca
|
|
|
|
Podiranje kupčka postalo problem 11.1.2005 7:31:53
|
|
|
|
puri
|
Pri nas je bilo podobno! To obdobje z bruhanjem potem kmalu mine!:bravo: lp
|
|
|
|
Podiranje kupčka postalo problem 11.1.2005 7:38:13
|
|
|
|
Lunca1
|
ups, podira seveda, ne odira:)-
|
|
|
|
Podiranje kupčka postalo problem 11.1.2005 7:59:16
|
|
|
|
BARBARA R.
|
DOBRO jutro! Ja,poskusi ga dati na trebušček ležat. Jaz sem Kristino po dojenju kar prekotalila na moje noge.Tako je veliko hitreje podirala. :muca:
|
|
|
|
Podiranje kupčka postalo problem 11.1.2005 9:10:19
|
|
|
|
tia&silvija
|
Meni so pa rekli naj dam pikico čez rame tako, da ima rokice in glavico nazaj na moj hrbet, trebušček pa na moji rami. V tem položaju se plučka razprejo, pritisne na črevesek in zrakec gre ven. Moram reči, da je nama pomagalo. LP, S&T
|
|
|
|
Podiranje kupčka postalo problem 11.1.2005 9:53:00
|
|
|
|
Bejba
|
Saj ga dam potem spati na trebušček, ker uživa na trebuščku in tako najlepše spi. A kaj ko potem bruha in potem v tem leži, če takoj ne opazim. Potem pa ko mu menjamplenico pod glavo, se pa predrami in ga je treba znova uspavat. Tia&Silvija bom poskusila še tako kot si rekla, čeprav se mi zdi že malo velik, da ga celega dam čez ramo. Pol bo pa bruhnil, pa po steni :)-. Bomo videli. LP; Bejba
|
|
|
|
Podiranje kupčka postalo problem 11.1.2005 11:02:54
|
|
|
|
Maxica
|
Pri nas Max tudi podere kupčka, če pase kravce. Ali pa če ga primem za rokice in se vsedeva.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?